öncelikle format atıcaksınRat yedim ve ratı atan kişi rus birisi steam ve epicgames hesabımın e-posta adresini değiştirmiş mailime onay linki göndermiş kendisi onayladıktan sonra onay maillerini silmiş çöp kutusundan gördümbu rat illetinden nasıl kurtulabılırım ve hesaplarımı geri almamın şansı yok mu? ( Google hesaplarımın şifrelerine vb ellememiş )
Kafan rahat etsin istiyorsan , temiz format , tüm maillerde dahil tüm hesapların şifrelerini değiştir , Steam hesabını aldıysa steam destek ten yardım talebi , eğer satın aldığın oyun varsa steam den mailine fatura yada satın alma numarası gelmiştir onu sunduğun zaman hesabını geri veriyor steam adminleri.Rat yedim ve ratı atan kişi rus birisi steam ve epicgames hesabımın e-posta adresini değiştirmiş mailime onay linki göndermiş kendisi onayladıktan sonra onay maillerini silmiş çöp kutusundan gördümbu rat illetinden nasıl kurtulabılırım ve hesaplarımı geri almamın şansı yok mu? ( Google hesaplarımın şifrelerine vb ellememiş )
Deneyeceğim bunu sağolasın kral, ve saçma bişey yapıp indirmiştim o rat'ı asla bidaha denememKafan rahat etsin istiyorsan , temiz format , tüm maillerde dahil tüm hesapların şifrelerini değiştirme , Steam hesabını aldıysa steam destek ten yardım talebi , eğer satın aldığın oyun varsa steam den mailine fatura yada satın alma numarası gelmiştir onu sunduğun zaman hesabını geri veriyor steam adminleri.
Ve son olarak rati yeme sebebin ***** yada hile programlarıyla tekrar bulaşma.
format ve modem reset isini gorur onun disi istedigin seyi yap yinede o rat kalir nasil uretildigine bari ratin ama en gunvenlisi format modem resetRat yedim ve ratı atan kişi rus birisi steam ve epicgames hesabımın e-posta adresini değiştirmiş mailime onay linki göndermiş kendisi onayladıktan sonra onay maillerini silmiş çöp kutusundan gördümbu rat illetinden nasıl kurtulabılırım ve hesaplarımı geri almamın şansı yok mu? ( Google hesaplarımın şifrelerine vb ellememiş )
direk formatla kanka maillerin şifresini değiştir formatladıktan sonraRat yedim ve ratı atan kişi rus birisi steam ve epicgames hesabımın e-posta adresini değiştirmiş mailime onay linki göndermiş kendisi onayladıktan sonra onay maillerini silmiş çöp kutusundan gördümbu rat illetinden nasıl kurtulabılırım ve hesaplarımı geri almamın şansı yok mu? ( Google hesaplarımın şifrelerine vb ellememiş )
öncelikle format atıcaksınRat yedim ve ratı atan kişi rus birisi steam ve epicgames hesabımın e-posta adresini değiştirmiş mailime onay linki göndermiş kendisi onayladıktan sonra onay maillerini silmiş çöp kutusundan gördümbu rat illetinden nasıl kurtulabılırım ve hesaplarımı geri almamın şansı yok mu? ( Google hesaplarımın şifrelerine vb ellememiş )
Hepsine 2 aşamalı doğrulama ekledim valla sağolunöncelikle format atıcaksın
ondan sonra örnek veriyorum steam supporta gidip hesabının çalındığını yazacaksın bir kaç bilgi isteyecek istenilen bilgileri verdikten sonra hesap sahibinin sen olduğunu kanıtlarsan hesabını geri alırsın
(diğer tüm hesaplar için de geçerli)
sonra adamın gmail hesabından atılması için şifreni değişip 2 aşamalı doğrulamayı açacaksın
sonra bi daha ne sen onu görürsün ne de o seni görür
knk alman zor diye biliyorumRat yedim ve ratı atan kişi rus birisi steam ve epicgames hesabımın e-posta adresini değiştirmiş mailime onay linki göndermiş kendisi onayladıktan sonra onay maillerini silmiş çöp kutusundan gördümbu rat illetinden nasıl kurtulabılırım ve hesaplarımı geri almamın şansı yok mu? ( Google hesaplarımın şifrelerine vb ellememiş )
kolay gelsn benmde başıma gelmiştiRat yedim ve ratı atan kişi rus birisi steam ve epicgames hesabımın e-posta adresini değiştirmiş mailime onay linki göndermiş kendisi onayladıktan sonra onay maillerini silmiş çöp kutusundan gördümbu rat illetinden nasıl kurtulabılırım ve hesaplarımı geri almamın şansı yok mu? ( Google hesaplarımın şifrelerine vb ellememiş )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?