Râynnerino Kimdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkına bile varamassın.
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
mPkVa8.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________
Merhaba Ben Enes , 9 Sınıf Meslek Lisesinde Okuyorum.
Bilgisayara Çok İlgim Var , Bölüm Tercihinde de Bilişim Seçtim Seneye Okuyucam Allahın İzniyle
Bu Sitede Yaklaşık 2 , 3 Aydır Varım , Hilelerinizi Çok Beğeniyorum.
Bilgisayara Günlük 7 . 8 Saat Giriyorum [ Max 2 saat Oyun Oynuyorum ] Diğer Zamanlarda Video Vb Başka Şeyler.
Kodlama Bilgim [ Çok Zayıf ] Video Montaj [ Orta ] PhotoShop [ Orta ]
Çok Kararlıyımdır Ve Biryere Emek Verdimmi Kalıcıyımdır
Daha Önce Başka Forum Sitelerindede Yer Aldım Hepsi Kapandı.

Seo-2-450x153.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________
Kendi Oynadığım Oyunlarda Hile Oluyor Ben Kullanamadığım İçin Bırakıyorum.
Baktığımda da Genellikle Paralı Veya Kişisel Oluyor Paylaşmıyorlar , Kendim Oynadığım Oyunun Hilesini İstiyorum.
İstediğim Hile Zaman İstiyor Her Hile Gibi Bana Yardım Etmek İsteyenlerde Yaparım Diyor Ama Ya Unutuyor Yada Bırakıyor .
Bende Olsam Hile Kodlamayı Bilsem Zor Bir Hile Olsa Ve Tanımadıgım Biri Olsa Fazla Uğraşmam Başka Hilelerle Uğraşırım .
Yapıcak Birşey Yok Herkez Kendi Derdin de Bunu Fark Ettiğimde Siteleri Dolaştım Hile Yapmaya Baktım Ama Bulamadım.
Siteye Yazdığımda da Bulursun Eğitim Veren Siteler Var Vb Cevaplar Aldım.
Kendim Hile Yapmaya Karar Verdim Kararlıyım Hala Ama Güzel Bir Site Vb Eğitim Veren Birşey Yok !
Bakıyorum Youtubede 10 Bölüm Var Gerisi Yok Hiç Başlamıyorum Şuana Kadar Hiç Gelişme Kaydemedim.
Okullarda Kapandı Sayılır Hergün Evdeyim Nerdeyse Günlük Yaklasık 7 Saat Civarı Bilgisayar Başındayım !
Hileyi Öğrenme İsteğim ' Eğlence , Yardım Etme , Bİlgi Sahibi Olma '

Öğrenme-–-Öğretme-İlişkisi.jpg

_________________________________________________________________________________________________________________________________
Sizden İstediğim Bana Eğitim Veren [ Hile Yapmayı ÖĞRETEN ] Bir Site Atmanızı !
Veya Bana Hile Kodlamayı Öğretecek Bir Ustad
Bakın Bu Kadar Uzun Yazım İnşallah Yorumlara ' Yararlı Konu vb Şeyler Yazmassınız '
Yardımlarınızı Bekliyorum Artık Bende HİLE KODLAMAK İstiyorum
Zamanım Bol Gerekirse Yazımı Harcarım Öğrenirim Yeterki ÜCRETSİZ şekilde Biri Öğretsin

bayrak_01_35blog.gif

İyi Forumlar Benim Yazdıklarımı Okuduğunuz Ve Yardım Ettiğiniz İçin Şimdiden Teşekkürler
Konu Kitlenmez İnşallah Yasak Bişe Yazmamışımdır :D

Ekli dosyalar

• mPkVa8.png
    mPkVa8.png
    15.6 KB · Görüntüleme: 56
  • images.jpg
    images.jpg
    5.1 KB · Görüntüleme: 51
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ümidini kesme eninde sonunda başarırsın inş

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
İlk önce hangi kodlama dilini kullanacağını seçmelisin daha sonra seçtiğin dil hakkında araştırma yap biraz bilgi öğren,daha sonra internette bulunan bir çok kaynaktan araştırma yaparak hile kodlayabilirsin, onun dışında udemy'den eğitim setleri alabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum hile öğrenmek için yanlış yerlerde geziyorsun. Forumun 4/5 inin tek bildiği c de button ekleyip üstüne kod yapıştırmak. Sitenin kurucuları dahil iyi bir kodlama bilgisine sahip olan insanlar Türkçe kaynaklardan öğrenmiyor. İngilizce çalış (yabancı forumlarda gez bilemediğin şeyleri çevir, kültürel terimler için onların bizdeki inci gibi sözlükleri var), kendini geliştir yabancı forumlara bak. En taşaklıları unknowncheats ve mpgh dir. Kolay gelsin. İnşallah hedeflerine ulaşırsın

No System Safe
Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Krdsm facebook at metin2 için yardım ediyim faydam dokunsun

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Kurslarına gidebilirsin öyle daha hızlı öğrenirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 7004
Merhaba Ben Enes , 9 Sınıf Meslek Lisesinde Okuyorum.
Bilgisayara Çok İlgim Var , Bölüm Tercihinde de Bilişim Seçtim Seneye Okuyucam Allahın İzniyle
Bu Sitede Yaklaşık 2 , 3 Aydır Varım , Hilelerinizi Çok Beğeniyorum.
Bilgisayara Günlük 7 . 8 Saat Giriyorum [ Max 2 saat Oyun Oynuyorum ] Diğer Zamanlarda Video Vb Başka Şeyler.
Kodlama Bilgim [ Çok Zayıf ] Video Montaj [ Orta ] PhotoShop [ Orta ]
Çok Kararlıyımdır Ve Biryere Emek Verdimmi Kalıcıyımdır
Daha Önce Başka Forum Sitelerindede Yer Aldım Hepsi Kapandı.

Ekli dosyayı görüntüle 7006
Kendi Oynadığım Oyunlarda Hile Oluyor Ben Kullanamadığım İçin Bırakıyorum.
Baktığımda da Genellikle Paralı Veya Kişisel Oluyor Paylaşmıyorlar , Kendim Oynadığım Oyunun Hilesini İstiyorum.
İstediğim Hile Zaman İstiyor Her Hile Gibi Bana Yardım Etmek İsteyenlerde Yaparım Diyor Ama Ya Unutuyor Yada Bırakıyor .
Bende Olsam Hile Kodlamayı Bilsem Zor Bir Hile Olsa Ve Tanımadıgım Biri Olsa Fazla Uğraşmam Başka Hilelerle Uğraşırım .
Yapıcak Birşey Yok Herkez Kendi Derdin de Bunu Fark Ettiğimde Siteleri Dolaştım Hile Yapmaya Baktım Ama Bulamadım.
Siteye Yazdığımda da Bulursun Eğitim Veren Siteler Var Vb Cevaplar Aldım.
Kendim Hile Yapmaya Karar Verdim Kararlıyım Hala Ama Güzel Bir Site Vb Eğitim Veren Birşey Yok !
Bakıyorum Youtubede 10 Bölüm Var Gerisi Yok Hiç Başlamıyorum Şuana Kadar Hiç Gelişme Kaydemedim.
Okullarda Kapandı Sayılır Hergün Evdeyim Nerdeyse Günlük Yaklasık 7 Saat Civarı Bilgisayar Başındayım !
Hileyi Öğrenme İsteğim ' Eğlence , Yardım Etme , Bİlgi Sahibi Olma '

Ekli dosyayı görüntüle 7007
_________________________________________________________________________________________________________________________________
Sizden İstediğim Bana Eğitim Veren [ Hile Yapmayı ÖĞRETEN ] Bir Site Atmanızı !
Veya Bana Hile Kodlamayı Öğretecek Bir Ustad
Bakın Bu Kadar Uzun Yazım İnşallah Yorumlara ' Yararlı Konu vb Şeyler Yazmassınız '
Yardımlarınızı Bekliyorum Artık Bende HİLE KODLAMAK İstiyorum
Zamanım Bol Gerekirse Yazımı Harcarım Öğrenirim Yeterki ÜCRETSİZ şekilde Biri Öğretsin

Ekli dosyayı görüntüle 7008

İyi Forumlar Benim Yazdıklarımı Okuduğunuz Ve Yardım Ettiğiniz İçin Şimdiden Teşekkürler
Konu Kitlenmez İnşallah Yasak Bişe Yazmamışımdır :D

Bence en temizi ingilizce ni geliştirip yabancı siteleri kaynak edinmen onun dışında udemy bir şey öğrenmek için iyi bir yol (takıldığın yerde eğitmene sorma şansında var)
ücretsiz dediğin için social engineering udemy üzerinde deneyebilirsin. Başarılar daha gençsin nasıl olsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...