her türlü oyun oynarım ya fps mmorpg rp hikayeli genel olarak kullanımda rahatlık sağlamalı.Oynıyacağın oyun ne genel olarak güzel mouse lar tabii de fps mi dir ya da herhangi bir şey genel olarak ne oynıyacaksın onu söyle
logitech güzel ama ömrü düşük sanırım
Ben rival 600 kullanıyorum çok memnunum ele oturması ağırlık ayarlamaları vesaire kesinlikle almalısın.
burda gösterdiğim mouselar rampage fiyatına ama çok üst düzey bence fiyatına göreRampage ekipmanları çok iyi ve güzel ama ben şuan teknopc kullanıyorum buda çok elastik ve rahat
tavsiye için tşk ama rival 3 ile deneyimim var elim için uygun bi mouse değil maalesefaga en iyisi steel series bence steel series rival 3 tavisey ederim
ele oturması nasıl önemli olan benim için ergonomig203 fena değil dostum kullanıyorum
benim ellerim biraaz büyük ama sorun yaşamıyorum aynı zamanda everest sgm -x7 PRO var bende bir de onu da kullanıyorum büyüklük ve ele oturma açısından bu daha iyiele oturması nasıl önemli olan benim için ergonomi
ha logitech kadar kaliteli değil ama oldukça ergonomik bir mouse bu dabenim ellerim biraaz büyük ama sorun yaşamıyorum aynı zamanda everest sgm -x7 PRO var bende bir de onu da kullanıyorum büyüklük ve ele oturma açısından bu daha iyi
everesti biliyorum bende de var ama daha kaliteli bir mouse geçmek istiyorum benimde ellerim büyük olduğu için senin yorumun çok iyi oldu saolbenim ellerim biraaz büyük ama sorun yaşamıyorum aynı zamanda everest sgm -x7 PRO var bende bir de onu da kullanıyorum büyüklük ve ele oturma açısından bu daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?