Dostum laptop kullanıyorum ayrıyeten çizim proje gibi programlar da kullanıp uğraşıyorum aslında minik olması benim için güzel bir avantaj benim için küçüklüğü aslında artı bir .)uzun bi süre kullanmadım ama söyle diyim
elleri terletmiyor
dokunus hissi rahat
-yanı
boyutu cok büyük değil.
Fiyatı gerçekten çok iyi fiyat performans ürünü değil adeta direk performans ürünü o fiyatlardaki ürünlere baktığımda hepsinden üstün geliyor nedense.bence al seçtiğin ürüne baktım ve fiyatına göre güzel bir ürün seçmişsin kkm
Rampage nin rx modelini kullanıyordum ve sürekli bir agriza veriyordurampage spear modelleri tavsiye ederim boyutu ideal ve kullanışlı fiyat performans
hayır arıza vermesi sizden kaynaklı olabilir ben 2 sene önce almıştım bu senenin başına kadar götürdü beniRampage nin rx modelini kullanıyordum ve sürekli bir agriza veriyordu
Sanmıyorum sensör sorunu var benim dışımda bu sorunu yaşayan çok insan da var internette göz atmıştım hatta. Rampage teknik servis açısından iyi bir firma ama ona lafım yok.hayır arıza vermesi sizden kaynaklı olabilir ben 2 sene önce almıştım bu senenin başına kadar götürdü beni
kişiden kişiye değişir ama güzel mouse yani tam bir fiyat performansSanmıyorum sensör sorunu var benim dışımda bu sorunu yaşayan çok insan da var internette göz atmıştım hatta. Rampage teknik servis açısından iyi bir firma ama ona lafım yok.
Bir süredir kullanıyorum ellerim küçük olduğu için. Kesinlikle önerebileceğim bir mouse. Gerek makro gerek dpi gerek uygulama arayüzü 10 numara. Ele tam oturuyor kaydırmaz pedleride var bence çok hoş tavsiye ederim. 4-5 aydır neredeyse her gün kullanıyorum aktifMerhaba dostlarım.
Daha öncesinden 300 tl bandında mouse önerileri sormuştum, şuan aklıma yatan mouse razer deathadder v2 mini hem küçük hem kullanışlı olduğu için.
Sizce dp seviyesi ve kullanış açısından fiyatı daha iyi bir ürün var mı ?
Yoksa direkt razer deathadder v2 mini alayım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?