visual box kendi pcn üzerinden actıgın pc dir yani bilgisayarının içinde bir bilgisayarVirtualBox en iyisidir dostum.
Ama kurulumu seni biraz yorar
Dostum ona baktım ama birçok kişi kötü yorum yapmıştı belli bir aydan sonra kartından otomatik pasa kesiyor diye. ücretsiz hesap olarak açtım dediler para kestiler demişlerdiazure veriyor dostum orayı bir araştır ordan alnıyordu ücretsiz birkaç aylık oraya bi bak derim.
ozaman kanka kendi pc nin özelliklereini verebileceğin rdp servere acabilrsn youtubebbedeen bak kurulumu varDostum ona baktım ama birçok kişi kötü yorum yapmıştı belli bir aydan sonra kartından otomatik pasa kesiyor diye. ücretsiz hesap olarak açtım dediler para kestiler demişlerdi
Post automatically merged:
Dostum araştırdım fakat göze çarpıcı bişey bulamadım bende forumdan yardım almak istedim
banka kartın varsa azureden sınırsız alabilirsin(her bittiğinde yenisini alarak) eğer yoksa metot bulman gerekiyor buda biraz zor fix yemeden kullanman falan lazımMerhaba Arkadaşlar orta düzey performansa sahip olan bir RDP (Sanal Bilgisayar)
Sunucuya Nasıl sahip olabilirim
İnternette biraz araştırdım ama düzgün bir çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?