Onaylı Üye
evet kullanbumu real envanter
iyide bu real envanter deilki ingilizcen yokmuevet kullan
kardeşim diğer real gibi değil bu bu seçtiğin silahı envantere getiriyor araştırma yapcaksın başka biyere daha bişi bilmionuziyide bu real envanter deilki ingilizcen yokmuaraştır biraz yani hileiz girsem kalacakmı silah ?
ee kardeşim sen dwordsuz girince kalıyormu silah ?? real slot ztn real envanter değiliyide bu real envanter deilki ingilizcen yokmuaraştır biraz yani hileiz girsem kalacakmı silah ?
bu real slottur ve hazır bulmuşken hepsini ataydın bıçak felan tekrardan oyuna sokup buldurmaya uğraşmasaydın bizi keşke :ÇD
kalıree kardeşim sen dwordsuz girince kalıyormu silah ?? real slot ztn real envanter değil
tm ben o real envantermi dedim buraya slot hack yazabilirdiee kardeşim sen dwordsuz girince kalıyormu silah ?? real slot ztn real envanter değil
harbi kalıyomu oha lan ben hiç dword hilesini kullanmadım 3 senedir burdayım vay lan ozaman ben deneyim
bende slot diyorum ztntm ben o real envantermi dedim buraya slot hack yazabilirdi
ayn ama slotda kalır bu slot hack real envanter gibi silah getiriharbi kalıyomu oha lan ben hiç dword hilesini kullanmadım 3 senedir burdayım vay lan ozaman ben deneyimqweqwe
biliyorum knk slot hack olduğunu bunu bilmeyen kalmadı ztn ama insanlar bunu bulmak yerine öğreticii envanter daha cazip geliyor adamlara nedenini daha öğrenemedikayn ama slotda kalır bu slot hack real envanter gibi silah getiri
Nedeni basit çünki daha az kod gerekiyobiliyorum knk slot hack olduğunu bunu bilmeyen kalmadı ztn ama insanlar bunu bulmak yerine öğreticii envanter daha cazip geliyor adamlara nedenini daha öğrenemedik
ne alakası var oda 1 pointer oda 1 pointer + öğreticideki bıçak pointeri oyundan atar + envanter aktif gerekiyor real slot hepsinden daha iyiddirNedeni basit çünki daha az kod gerekiyo
O iş öyle deyil onda 1 tabanca bunda 4 tabanca anladınne alakası var oda 1 pointer oda 1 pointer + öğreticideki bıçak pointeri oyundan atar + envanter aktif gerekiyor real slot hepsinden daha iyiddir
hmm sen diyorsunki tabanca bulmak istiyosan 4 pointer gerekecek ama bide şu yönden bak envanter aktife gerek yok + bıçak pointeri öğretici envanterde oyundan atmana sebep oluyor real slota hiç yoktan bıçak için mecbursunO iş öyle deyil onda 1 tabanca bunda 4 tabanca anladın
Ben bicak ekledim ama atmadı nedense ama o da doğru hiç olmassa envanterde güzel bbi görünüm oluyorhmm sen diyorsunki tabanca bulmak istiyosan 4 pointer gerekecek ama bide şu yönden bak envanter aktife gerek yok + bıçak pointeri öğretici envanterde oyundan atmana sebep oluyor real slota hiç yoktan bıçak için mecbursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?