2 Ocak 2017 #1 tugrul2 T Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI wolftü türkiyede real invontry hack acıyorum slotları dolduruyorum edsye girip envanterden cıkdıgımda silahlar sıfırlanıyor Şimdiden Teşekkürler!
wolftü türkiyede real invontry hack acıyorum slotları dolduruyorum edsye girip envanterden cıkdıgımda silahlar sıfırlanıyor Şimdiden Teşekkürler!
2 Ocak 2017 #2 jangan2324 J GGWP Onaylı Üye Katılım 11 Eyl 2016 Mesajlar 75 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 22 9 HİZMET YILI Lobiye dönüp sonra eds'den çıkacaksın Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Ocak 2017 #3 kanua0707 K Uzman Üye Katılım 19 Haz 2016 Mesajlar 173 Tepki puanı 22 Ödüller 6 9 HİZMET YILI Ya beyinsizmisiniz kardeşim tövbe estağfurullah Nader abi zaten açıklama yapmıştı Dword Vip Hackın en alt kısmında iyi okursan anlarsın böyle gereksiz konu açmayın. Oyla 0 Olumsuz oyla
Ya beyinsizmisiniz kardeşim tövbe estağfurullah Nader abi zaten açıklama yapmıştı Dword Vip Hackın en alt kısmında iyi okursan anlarsın böyle gereksiz konu açmayın.
2 Ocak 2017 Yasaklandı #4 MuhammedSK M Onaylı Üye Katılım 8 Tem 2016 Mesajlar 92 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI İlk olarak 1. Envanterden Çıkış Tuşuna Bas Sonra EDS Gir. 2. DWORD Hack Tekrar İndir. 3.bunklar Olmadıysa wolftü Dword Hack hepsini Sil tekrar yükle İşine Yaradıysa +REP Vermeyi Unutma. Oyla 0 Olumsuz oyla
İlk olarak 1. Envanterden Çıkış Tuşuna Bas Sonra EDS Gir. 2. DWORD Hack Tekrar İndir. 3.bunklar Olmadıysa wolftü Dword Hack hepsini Sil tekrar yükle İşine Yaradıysa +REP Vermeyi Unutma.
2 Ocak 2017 #5 melih2887 M Uzman Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 180 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI kardeş ilk lobiye donme tuşuna bas sonra eds gir sonra bida lobi bas tamam ilk eds girip cıkmayı denersen sıfırlanır ilk bir kere lobiye basıcan Oyla 0 Olumsuz oyla
kardeş ilk lobiye donme tuşuna bas sonra eds gir sonra bida lobi bas tamam ilk eds girip cıkmayı denersen sıfırlanır ilk bir kere lobiye basıcan
2 Ocak 2017 Konuyu başlatan #6 tugrul2 T Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI sorun cozuldu teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Ocak 2017 #7 ahmetarda3411 A VooXyTR :) Onaylı Üye Katılım 13 Mar 2016 Mesajlar 55 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI MuhammedSK' Alıntı: İlk olarak 1. Envanterden Çıkış Tuşuna Bas Sonra EDS Gir. 2. DWORD Hack Tekrar İndir. 3.bunklar Olmadıysa wolftü Dword Hack hepsini Sil tekrar yükle İşine Yaradıysa +REP Vermeyi Unutma. Genişletmek için tıklayın ... sağol adamsın abi +REP verdim Oyla 0 Olumsuz oyla
MuhammedSK' Alıntı: İlk olarak 1. Envanterden Çıkış Tuşuna Bas Sonra EDS Gir. 2. DWORD Hack Tekrar İndir. 3.bunklar Olmadıysa wolftü Dword Hack hepsini Sil tekrar yükle İşine Yaradıysa +REP Vermeyi Unutma. Genişletmek için tıklayın ... sağol adamsın abi +REP verdim