Onaylı Üye
Kardeş sen ona hp mi diyorsun herkesin can 20k oluyor biz sana diyoruz git dwordda ki gibi real hp bul debugger ile bulunan sunucudaki hp yi bul ama sen debugger ne bilmiyordun demi .sTheVeıL' Alıntı:Real Hp Başka Yerdenmi Buldum:SA :Fads:F
Ulan harbi gülüyorum başka söz bulamıyorum.
Real hp o zamanlar nasıl buldum anlatayım yp booster ce'den asmsine giriyorsun aşşağıya doğru iniyorsun şöyle bide bantık yürütüyorsun buluyorsun ilk bulduğumda 20k'ydı sonra 40k'yı bulmuştum burada lowluğunu anlatma çalıştığımdan uğraşmıyorum
TheVeıL' Alıntı:Real Hp Başka Yerdenmi Buldum:SA :Fads:F
Ulan harbi gülüyorum başka söz bulamıyorum.
Real hp o zamanlar nasıl buldum anlatayım yp booster ce'den asmsine giriyorsun aşşağıya doğru iniyorsun şöyle bide mantık yürütüyorsun buluyorsun ilk bulduğumda 20k'ydı sonra 40k'yı bulmuştum burada lowluğunu anlatma çalıştığımdan uğraşmıyorum
exBrowser' Alıntı:Ya bak kardeşim tatava yapma, biz burda c++ biliyoruz kralız demedik *****den element uydurma benim asabımı bozma.
Geç bak yorumlarıma biz c++ biliyoruz yanlış bu hatalısın dedik mi? yaşın max 14 gelmiş tatava yapıyorsun burda.
Bir c++ öğrendik doğru dediklerimizin asıl sebebi "c++ biliyorum benim dediğim doğrudur" diye düşündüğümüzü düşündüğünüzden.
SilverGrood'un ben c++ biliyorum kralım dediğni görmedim veya ona benzer bir şey, bu adam neden yalan söylesin ? hadi diyelim bu adam sana yardım etmedi vs. vs. neden o adama c++ biliyorsunuz bir şey sanıyorsunuz kendinizi tarzı bir şey söylüyorsun?BozkurtTeam' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Ya bak kardeşim tatava yapma, biz burda c++ biliyoruz kralız demedik *****den element uydurma benim asabımı bozma.
Geç bak yorumlarıma biz c++ biliyoruz yanlış bu hatalısın dedik mi? yaşın max 14 gelmiş tatava yapıyorsun burda.
Bir c++ öğrendik doğru dediklerimizin asıl sebebi "c++ biliyorum benim dediğim doğrudur" diye düşündüğümüzü düşündüğünüzden.
sana demedim Exbrovser sen demedin kıralım felan diye ama öyle geçinenler var üstte silverın dediği kafamı bozdu exmarley umrumda değil zaten
Neyse yaş 17
Karışmayın Yakışıklıya 17 Yaşında O tağammı :dBozkurtTeam' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Ya bak kardeşim tatava yapma, biz burda c++ biliyoruz kralız demedik *****den element uydurma benim asabımı bozma.
sana demedim Exbrovser sen demedin kıralım felan diye ama öyle geçinenler var üstte silverın dediği kafamı bozdu exmarley umrumda değil zaten
Neyse yaş 17
TheVeıL' Alıntı:herkesin canı 20k olduğundan ölüyorlardı iki atıştaSA
ulan yaptığınız birşey yok halen laf savaşındasınız .d
sizlerle uğraşamıcam zamanında tanıyan tanıyo D:
ExMarleyJR' Alıntı:Karışmayın Yakışıklıya 17 Yaşında O tağammı :dBozkurtTeam' Alıntı:sana demedim Exbrovser sen demedin kıralım felan diye ama öyle geçinenler var üstte silverın dediği kafamı bozdu exmarley umrumda değil zaten
Neyse yaş 17
http://i.hizliresim.com/ldOX3b.jpg
BozkurtTeam' Alıntı:Uraşma kardeş zaten Pişmanlık bunlarla uraşmak cevapta verme yardım da alma
Ulan iyi ki bi o gün ts de yardım istemiştim napiyim meraklıydım yapamıyodum
Ama yok artık kimseden yardım alma filan yok team olma zaten yok ha bide ben burda c++ ı çok iyi biliyom filan da demedim c++konusunu açmadım bile
SIRF BC++ I BİLMİYORUZ DİYE ÜSTÜMÜZE YÜRÜYOLAR yoksa başka dalanacak yönleri yok
Bunlardan bi kere yardım istersin yarın satar abicim
MutluBirey' Alıntı:valla ben change name'i ExMarleyJR taktiği ile buluyom :d
BozkurtTeam' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Ya bak kardeşim tatava yapma, biz burda c++ biliyoruz kralız demedik *****den element uydurma benim asabımı bozma.
Neyse yaş 17
ExMarleyJR' Alıntı:MutluBirey' Alıntı:valla ben change name'i ExMarleyJR taktiği ile buluyom :d
o fake olanı kardeşim
QWWQE yazık la sana senle uraşmadım diye kuduryosunExMarleyJR' Alıntı:Karışmayın Yakışıklıya 17 Yaşında O tağammı :dBozkurtTeam' Alıntı:Neyse yaş 17
http://i.hizliresim.com/ldOX3b.jpg
BozkurtTeam' Alıntı:Kardeş Dalakçı dediğin Morpheus forumu bıraktı
nsye retributron gelir o olmassa burda hiç yanlış şeyde yok saknce millet fikrini açıklıyor ??
Konu kapatılsın zaten editlendi pls
Olum bana diyosun artık bırak şunu heryere koymayı yoksa banlancaz suyu çıktıMutluBirey' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:Kardeş Dalakçı dediğin Morpheus forumu bıraktı
nsye retributron gelir o olmassa burda hiç yanlış şeyde yok saknce millet fikrini açıklıyor ??
Konu kapatılsın zaten editlendi pls
dalakçı ziyaret edip yorum atıyor ama retrubitoun ile imtihan ehueuheuheu
ban sebebi ise gizli içerik galgsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?