JibiJi
Uzman Üye
deniyorum hemendostum driveridentifier diye bir site var burdan bunun programını indir yükle sonra pc ni tarat
anakartına göre realtek sürücüsünü senin için bulur bir dene istersen
ses gelimiyorsa sürücü kaynaklıdır dostum bu durum
işe yaramadı maalesef ama taramadan sonra bi ses şeyinde ünlem vardı amadostum driveridentifier diye bir site var burdan bunun programını indir yükle sonra pc ni tarat
anakartına göre realtek sürücüsünü senin için bulur bir dene istersen
ses gelimiyorsa sürücü kaynaklıdır dostum bu durum
daha 2 gün önce kullanabiliyordum dün oldu ne olduysaher bilgisayarda realtek ses kartı olmaya biliyor kendi bilgisayarının ses kartı olması lazım iyi araştır
Dostum o ünlem isareti olan driverı indirişe yaramadı maalesef ama taramadan sonra bi ses şeyinde ünlem vardı ama
Post automatically merged:
daha 2 gün önce kullanabiliyordum dün oldu ne olduysa
driver kendi silindi ve yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyo sıkıntı o zatenDriveri kaldır tekrar sıfırdan yükle ve jak girişini bir kontrol kürdan ile toz felan oluyor bazen benim telefonda da jak sorunu oluyordu o girişi temizleyince düzeliyordu öyle bir şey de olabilir belki
indiriyorum ama bi işe yaramıyor intel hd graphics felan dioDostum o ünlem isareti olan driverı indir
dostum donanım kimliği gözükür orda zaten sen sadece en üstteki realtek sürücüsünü indirip güncellemen yeter ama hd grapics nerden çıktıdriver kendi silindi ve yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyo sıkıntı o zaten
indiriyorum ama bi işe yaramıyor intel hd graphics felan dio
merhabalar driverı yüklüyorum fakat açılmıyor teamviewer versem yardımcı olur musunuz?1.Aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp etkinleştir
2.Olmadıysa Ses driverlarını baştan yükle
3.Kullandığın jak girişini kontrol et
gtx 1060 6 gb armordostum donanım kimliği gözükür orda zaten sen sadece en üstteki realtek sürücüsünü indirip güncellemen yeter ama hd grapics nerden çıktı
ekran kartın nedir
Driverlarında sorun yoksa pcnin icinde jak girişine gelen devreye bakmerhabalar driverı yüklüyorum fakat açılmıyor teamviewer versem yardımcı olur musunuz?
gtx 1060 6 gb armor
yok arkayı hiç kullanmıyordum ön girşide nerdeyse son 1 ayda kullanmaya başladım birde jaklarda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ses driverı yüklenmiyor yüklenmediği için jaklar algılamıyor bence ses driverını yüklesem olcak gibime geliyor tw felan versem anlar mısın realtek yüklemekten acabaDriverlarında sorun yoksa pcnin icinde jak girişine gelen devreye bak
Yada iç giris tırnaklarina bak tak tak çıkardan dolayi
Jak girişini bozmus olabilir
2 jak girisinide sıklıkla mi kullaniyordun dostum
driverlarda sıkıntı var yani ses driverı yüklenmiyor yaniDriverlarında sorun yoksa pcnin icinde jak girişine gelen devreye bak
Yada iç giris tırnaklarina bak tak tak çıkardan dolayi
Jak girişini bozmus olabilir
2 jak girisinide sıklıkla mi kullaniyordun dostum
Şuan tw için müsait değilim ama bilgisayarını güvenli modda başlatıp yüklemeyi denedin mi?Hayır androidde değilki bir ziple halletsek mevzuyu.merhabalar driverı yüklüyorum fakat açılmıyor teamviewer versem yardımcı olur musunuz?
gtx 1060 6 gb armor
denedim fakat olmuyorŞuan tw için müsait değilim ama bilgisayarını güvenli modda başlatıp yüklemeyi denedin mi?Hayır androidde değilki bir ziple halletsek mevzuyu.
Anakart kaynaklı bir sorun olacağını sanmıyorum cihaz değişikli farklı bir cihazı jak girişinde denedin mi?Bilgisayarında ne zamandan beri böyle bir hatayla karşılaşıyorsun?denedim fakat olmuyor
denedim oda olmadı fakat dediğim gibi sorun anakartta felan oyk direk ses driverını yükleyemiyorum yüklüyorum fakat açılmyıor sıkıntı ordaAnakart kaynaklı bir sorun olacağını sanmıyorum cihaz değişikli farklı bir cihazı jak girişinde denedin mi?Bilgisayarında ne zamandan beri böyle bir hatayla karşılaşıyorsun?
ortalama 4 5 gündür alıyorum bu hatayıAnakart kaynaklı bir sorun olacağını sanmıyorum cihaz değişikli farklı bir cihazı jak girişinde denedin mi?Bilgisayarında ne zamandan beri böyle bir hatayla karşılaşıyorsun?
Bilgisayarında ki c++ gibi dll ve kütüphane yazılımları tam mı?İkincil olarak aygıt yöneticisinden eski ses yazılımını yüklermisin.denedim oda olmadı fakat dediğim gibi sorun anakartta felan oyk direk ses driverını yükleyemiyorum yüklüyorum fakat açılmyıor sıkıntı orda
ortalama 4 5 gündür alıyorum bu hatayı
ilk dediğin hepsi full 2.olarak nasıl yüklenilceğini bilmiyorum maalesef aygıt yöneticisinden müsait olduğuınuz bi zaman özelden yazsanız tw versemBilgisayarında ki c++ gibi dll ve kütüphane yazılımları tam mı?İkincil olarak aygıt yöneticisinden eski ses yazılımını yüklermisin.
Tw bakamam benimde iki ayağım bir pabuçta özelden yazayım.ilk dediğin hepsi full 2.olarak nasıl yüklenilceğini bilmiyorum maalesef aygıt yöneticisinden müsait olduğuınuz bi zaman özelden yazsanız tw versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?