- Konuyu başlatan
-
c++ dan yapsan iy olur cunku cracklenmesi 5 dk sürmez bütün yazdıgınız kodların emekleri boşa gider benden söylemesi
biraz düşün kardeş sadece seninmi sunucun var gidip infityden alırım bir site beleş php sunucu açarım senin urlleri değiştiririm loader açılınca benimkiler çıkar anadınmıDiyelim ki loaderi sen crackledin, içindeki stringlerin değerlerini değiştirmekten başka ne yapabilirsin ?
Veritabanı bağlantısını zaten PHP aracılığıyla sunucu üzerinden yapıyor, bu yüzden crackleseler bile umrumda olmaz çünkü bana bir zararı yok
biraz düşün kardeş sadece seninmi sunucun var gidip infityden alırım bir site beleş php sunucu açarım senin urlleri değiştiririm loader açılınca benimkiler çıkar anadınmı
reklam sistemi falan varsa hepsini silerler ben bizzat c++ loader kullanıyorum cok da iyiDiyelim ki loaderi sen crackledin, içindeki stringlerin değerlerini değiştirmekten başka ne yapabilirsin ?
Veritabanı bağlantısını zaten PHP aracılığıyla sunucu üzerinden yapıyor, bu yüzden crackleseler bile umrumda olmaz çünkü bana bir zararı yok
çok yakında söyliceksin o lafıphp based yazınca bi an "Çomarlar level atlıyor sonunda, YES BİTCH!" dedim sonradan konuya göz atınca inşallah bi gün bu lafı söyletirler dedim ve çıkıyorum konudan
onay sistemi sistemi falan varsa hepsini silerler ben bizzat c++ loader kullanıyorum cok da iyi
c++ ı crackleyecekler genelde hile indirecek insanlar deildir ve bu işi yapmak senin düşündüğündende zordur emin ol bir dumper ile dnspy ile yapıldıgı gibi deil her kod için ayrı asm var c++ packerleride çok var vmprotect falan madem cracklenebilir mhnin loaderinden bir kod cıkarta görem seni xDne yani c++ kulanıyorsun diye cracklenmeyecek mi .d
Bugün koskoca microsoft şirketinin bile productleri crackleniyorsa bana korumadan falan bahsetme güzel kardeşim
crossfire' Alıntı:c++ ı crackleyecekler genelde hile indirecek insanlar deildir ve bu işi yapmak senin düşündüğündende zordur emin ol bir dumper ile dnspy ile yapıldıgı gibi deil her kod için ayrı asm var c++ packerleride çok var vmprotect falan madem cracklenebilir mhnin loaderinden bir kod cıkarta görem seni xD
öncelikle c++ da herkes stringleri encrypt eder en basitinden sen o kırmızıyken yükliyebiliyorusun dene neyse tartışmaya gerek yok ben sadece tavsiye etmiştimcr@ck olayında kod çıkartmana gerek yok, eğer birazcık assembly bilgin varsa ufak bir if bloğunu tersine çevirip lisans kontrol olayını rahat bir şekilde atlatabilirsin.
Memorynin loaderinde de aynı şey geçerli. Sürüsüyle unpack programı var illaki birisi ile unpack yapabilirsin. Sana full dump yap demiyorum ollydbg gibi debugger programlarında açsan yeter diyorum.
Misal kodları açtın diyelim, onay sistemi onay bölümü var. En basitinden; ne yazıyor orda ? "Status: Not Verified" al bu yazıyı stringlerde arat birkaç satır üstüne çık if kodu denk gelir zaten onu tersine çevir çalıştır loaderi. Kırmızı olduğu halde hileyi yükleyecektir.
Dump dediğin olay benim hiçbir işime yaramaz bunu anlatmaya çalışıyorum..
öncelikle c++ da herkes stringleri encrypt eder en basitinden sen o kırmızıyken yükliyebiliyorusun dene neyse tartışmaya gerek yok ben sadece tavsiye etmiştim
ne zaman çıkacak ?
peki zulu da paylaşılacak mı ?
kardeş c++ cracklanmıyormu sanki ? oyunların çoğu c++ dilinde yazılıyor ve bütün oyunların nerdeyse *****'ı mevcut yani bu iyi şu iyi diyemezsen önemli olan korumayı sağlam yaptığın zaman kolay kolay cracklenmez tabi bilgisayar dünyasında imkansız denen bişey yokDiyelim ki loaderi sen crackledin, içindeki stringlerin değerlerini değiştirmekten başka ne yapabilirsin ?
kardeş c++ cracklanmıyormu sanki ? oyunların çoğu c++ dilinde yazılıyor ve bütün oyunların nerdeyse 'ı mevcut yani bu iyi şu iyi diyemezsen önemli olan korumayı sağlam yaptığın zaman kolay kolay cracklenmez tabi bilgisayar dünyasında imkansız denen bişey yok
tm kardeş sen yap ben crackliyim ben yapıncada sen loaderimi cracklesonuna kadar haklisin abi arkadaşa bunu anlatamiyorum
have link do loader ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?