Konuyu okumadan nasıl yorum yapıyorsun Allah aşkına ya koskocaman CD yazmışım adam hesap diyor. Sırf mesaj kasmak için mesaj atmayın be kardeşim insanı sinir edersiniz siz!dostum gidip ucuz satan yerlerden alınca hesap 2 guın sonra gidiyor
Rockstar oglim bu ne zannettin ya.. Ama oyun çok güzel en yakın zamanda almayı istiyorum.Dostum en ucuzunu bulmuşsun hepsiburada da falan 200 tl tam daha ucuzu yok bende çok baktım
Ps3 de çok oynadım grafikler efsane red deadin
Bol bol at arabası kaçırçaksın
♥♥♥
Bilinir stelerden almak gerekli dostumdostum gidip ucuz satan yerlerden alınca hesap 2 guın sonra gidiyor
dostum bir tek sen değilsin bu konuda ben günde 10 özel mesajla uğraşıyorum ben boş yorum yazan birisi değilim elimden geldiğince herkese yardım ediyorum adama yaziyorum dalgaya vuruyor işi bırakıyorum ama bazı zamanlarda insanı darlıyorlar yaniKonuyu okumadan nasıl yorum yapıyorsun Allah aşkına ya koskocaman CD yazmışım adam hesap diyor. Sırf mesaj kasmak için mesaj atmayın be kardeşim insanı sinir edersiniz siz!
Çok doğru konuyu okumadan mesaj kasmak için atıyorlar mesajları koskocam CD yazmışım adam hesap diyor.Bilinir stelerden almak gerekli dostum
dostum bir tek sen değilsin ben günde 10 özel mesajla uğraşıyorum ben boş yorum yazan birisi değilim elimden geldiğince herkese yardım ediyorum ama bazı zamanlarda insanı darlıyorlar yani
♥♥♥
Yalnız adamlar efsane bir oyun yapmış oyun içi dağlara bir sis çökmesi var red kit gibi gün batımına karşı at sür yeminleKonuyu okumadan nasıl yorum yapıyorsun Allah aşkına ya koskocaman CD yazmışım adam hesap diyor. Sırf mesaj kasmak için mesaj atmayın be kardeşim insanı sinir edersiniz siz!
Post automatically merged:
Rockstar oglim bu ne zannettin ya.. Ama oyun çok güzel en yakın zamanda almayı istiyorum.Değerli yorumun için teşekkür ederim. <3
Adam direk açık açık hesap isteyen var bunları hemen kapatıyorum yada reportluyorum bunların yüzunden kaç defa özelimi kapattımÇok doğru konuyu okumadan mesaj kasmak için atıyorlar mesajları koskocam CD yazmışım adam hesap diyor.
Ne diyelim bunlarda böyle bir tip.
dediğin gibi piyasada zor bulunuyor hemen al koş koşHala git ne bekliyorsun koş al 192 TL'ye başka nerde bulabilirsin 200 altı zor bulunuyor piyasada
bende öyle zanediyordum ama degilmişXboxta ultra gamepass alırsan free geliyor diye biliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?