Oyun İndirimleri Red Dead Redemption 2 EPIC GAMES DE %60 INDIRIM!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
:yazı:

Merhaba Dostlar, Red Dead Redemption 2'nin Epic Games Store'da %60 indirimde olması harika bir fırsat! Bu indirimi kaçırmamak için hemen alışveriş yapabilirsiniz.
Red Dead Redemption 2, 1899'da Amerikan vahşi batısında geçen bir hikayeye sahip. Oyun, Arthur Morgan adlı bir çetenin üyesi olarak oyunculara geniş bir açık dünya sunar. Arthur, çetesi ve kişisel yaşamı arasında denge kurmaya çalışırken, hikaye çeşitli karakterlerle etkileşimler ve dramatik olaylarla doludur. Oyunun hikayesi,
Arthur'un kendi iç mücadeleleri ve vahşi batının sona erişini konu alırken, çete üyeleriyle olan bağları ve hayatta kalma mücadelesini vurgular.

:resim:

IMG_5819.png

:yazı:

Ayrıca, size bir konudan daha bahsetmek istiyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
duydunuz mu? Tıpkı Fivem gibi REDM, "Red Dead Online"ın kısaltmasıdır. Red Dead Online, Red Dead Redemption 2'nin çok oyunculu modudur. Oyuncular, vahşi batıda diğer oyuncularla etkileşime geçebilir, görevler yapabilir ve çeşitli aktivitelere katılabilirler. Şuan aktif olarak bende roleplay sunucularında oynamaktadayım ve çok keyif alıyorum sizde RDR2 seviyorsanız ve oynamaktan keyif alıyorsanız o zaman Rdr2 rp tam size göre

RDR2 RP Nedir?

Oyuncuların oyun içinde belirli bir karakteri canlandırdığı ve o karakterin hikayesini oluşturduğu bir tür oyuncu etkinliğidir. Oyuncular, karakterlerinin kişilik özelliklerini ve arka plan hikayelerini belirler ve diğer oyuncularla etkileşime geçerken bu karakteri sürdürmeye çalışırlar. Roleplay genellikle gerçekçi iletişim ve oyun içi etkileşimlerin vurgulandığı, oyuncuların belirli bir role (rol) bürünerek oyun dünyasında gezindiği eğlenceli bir deneyimdir.

:resim:

IMG_5821.png
IMG_5822.png

Ayrıca size rol yaptığım arkadaşlarımla olan bir videomu göstermek istiyorum. Şimdiden oyunu satın alanlara iyi oyunlar diliyorum bu fırsatı değerlendirin hazır indirim varken emin olun ki rol sunucularında ki ciddiyetlik en üst seviyede herkes saygılı ve en şekilde rol yapmaya çalışıyor veya hiç ana hikayeyi oynamamış olanlar oyunun hikayesini öğrenmek istiyenler daha sonrasın da Online da oynayabilirsiniz.

:not:

Oyunu epicden satın alan arkadaşlar steam de yüklü olan arkadaşlarınızla birlikte online veya rp sunucuların da oynayabilirsiniz.
Oyun indirimi 13 Haziran da sona erecek kaçırmamanızı öneririm.

:video:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Almayan net enyaidir eskiden çok ucuzdu alın olum müthiş oyun atların bilurları gözüküyor bi oyundan daha ne isteyebilirsin

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ya aldım oynadım oyun o kadarda iyi değil bence ama yinede teşkkürler

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Aldım oynadım story oyunlarını seviyosanız on numara oyun ama fps oyunu oynuyosanız onermem max 15 saat oynayıp bırakırsınız

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Nice grafix and nice horse and gun fire. nice game

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...