Onaylı Üye
Red Dead Redemption 2 de 50 60 fps alıcak ekran kartı 3500TL yi geçmesin yeter önerilerinizi bekliyorum.
Ram:16gb
İşlemcim:Amd ryzen 5 3500
Ram:16gb
İşlemcim:Amd ryzen 5 3500
peki 50 60 fps alabilir miyim ? çoğu kişi alamassın diyor3500 TL paran varsa rx 2060 AL
Hangi marka almalıyım pekirreis al 2060 ı pişman olma ya mis gibi sadece biraz pahalı
Teşekkür ederim sana katılıyorum insanlar sadece 2060 diyip geçiyorabi gene nvidia önermişsiniz adam çok ağır bi oyunda 60 fps istiyor ve 3500 tl bütçesi var ve siz nvidia öneriyorsunuz. gelen geçen sallıyor yok 2060 çok iyi kart yok 2070 super en kralı sanki tek ekran kartı üreticisi nvidiaymış gibi konuşuyorlar.
Kardeşim kısaca 3500 tl ile 60 fps almak istiyorsan gidip amd almak Z O R U N D A S I N.
Önerdiğim kart rx 5600 xt ( aşağıdaki videoda 3600 kullanılmış sen 3500sün çok bir fark olmaz diye düşünüyorum gene 60 fps oynarsın en yüksekte ) ( ha bu arada bu onaylı üye olmayan insanların mesajlarını dinlemeni tavsiye etmiyorum çoğu onaylı üye olmak için hemen bir şey sallıyor mesajlara)
videosu burda
önemli değil dostumTeşekkür ederim sana katılıyorum insanlar sadece 2060 diyip geçiyor
ryzen ile nvidia ne alaka kardeşim birisi işlemci birisi grafik kartı bilmediğin nerden belli oluyor yorum yapmak için yorum yapma.Şu sıralar biraz tuzlu Ryzen serisi yerine ama biraz daha bekleyipte Nvdia alırsın diye dusunuyorum