Selam arkadaşlar. Rockstar Games şirketini yakından takip etmiyorum ama RDR2 oyununun açık ara en iyi oyun deneyimim olduğunu söylemeliyim. Sizce RDR3 çıkacak mı veya çıkarsa tahminen ne zaman PC de görürüz?
Kanka gta 6 dan yola çıkarsak baya uzun sürer ki rockstar oyunlarını tamamen kendi bünyesinde yaratmıyor farklı şirketler ile çalışıyor ve bu şirketler ile sorun yaşadığı için 6 nın çıkışı ertelendi rdr 3 baya bi gecikir büyük ihtimalle arlarında sorun çıkmasının sebebi ise rocksat oyunda emeği geçen şirketleri oyun yapımcıları kısmına yazmıyor bir yerde okumuştum sırf bundan çalışmayı bıraktılar diye biliyorum
Kanka gta 6 dan yola çıkarsak baya uzun sürer ki rockstar oyunlarını tamamen kendi bünyesinde yaratmıyor farklı şirketler ile çalışıyor ve bu şirketler ile sorun yaşadığı için 6 nın çıkışı ertelendi rdr 3 baya bi gecikir büyük ihtimalle arlarında sorun çıkmasının sebebi ise rocksat oyunda emeği geçen şirketleri oyun yapımcıları kısmına yazmıyor bir yerde okumuştum sırf bundan çalışmayı bıraktılar diye biliyorum
Rockstar games kolay kolay oyunları için şu tarihte çıkaracağız diye bir açıklama yapmıyor ki şuan dünya üzerinde en büyük bütçenin ayrıldığı oyunu yapıyorlar. Şuan tüm öncelik kesinlikle GTA 6 da olacaktır. Çok büyük bir kitle oyunu sabırsızlıkla bekliyor
"Red Dead Redemption 3" ile ilgili olarak Rockstar Games tarafından resmi bir duyuru yapılmadı. Şu anda kesin bir çıkış tarihi veya gelişim süreci hakkında bilgi yok. Rockstar genellikle projeleri üzerinde uzun süre çalışıyor ve duyurularını önceden yapmıyor.