21 Ocak 2023 #21 mccllouch M Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 42 Tepki puanı 8 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Aynı problemi şu an yaşıyorum garip bir şekilde. Sıfırlayalım bakalım inşallah düzelir.
21 Ocak 2023 #22 Erdem chu Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2022 Mesajlar 426 Tepki puanı 24 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI voshident' Alıntı: Soundcloud olsun internet üzerinden herhangi bir video olsun bazen hiçbiri açılmıyor telefonu yeniden kapatıp açınca 2-3 gün sorun çıkmıyor yeniden kapatıp açmakta sıkıyor alternatif çözümü var mı? Genişletmek için tıklayın ... yurt dışımı?
voshident' Alıntı: Soundcloud olsun internet üzerinden herhangi bir video olsun bazen hiçbiri açılmıyor telefonu yeniden kapatıp açınca 2-3 gün sorun çıkmıyor yeniden kapatıp açmakta sıkıyor alternatif çözümü var mı? Genişletmek için tıklayın ... yurt dışımı?
21 Ocak 2023 Konuyu başlatan #23 voshident V Onaylı Üye Katılım 13 May 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 26 5 HİZMET YILI Erdem chu' Alıntı: yurt dışımı? Genişletmek için tıklayın ... Evet IMEI sini her 3 ayda bir yeniliyorum
Erdem chu' Alıntı: yurt dışımı? Genişletmek için tıklayın ... Evet IMEI sini her 3 ayda bir yeniliyorum
21 Ocak 2023 #24 OnurJanti J A N T İ L E N D İ N Ultra Üye Katılım 26 Ağu 2020 Mesajlar 1,508 Çözümler 8 Tepki puanı 192 Ödüller 8 5 HİZMET YILI Hocam Klasik işlemimiz şudur bir hatayla karşılaştıysak Depolayıp format atmak daha iyidir baktın çözülmüyor telefoncuya götür halleder
Hocam Klasik işlemimiz şudur bir hatayla karşılaştıysak Depolayıp format atmak daha iyidir baktın çözülmüyor telefoncuya götür halleder
21 Ocak 2023 Konuyu başlatan #25 voshident V Onaylı Üye Katılım 13 May 2021 Mesajlar 66 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 26 5 HİZMET YILI OnurJanti' Alıntı: Hocam Klasik işlemimiz şudur bir hatayla karşılaştıysak Depolayıp format atmak daha iyidir baktın çözülmüyor telefoncuya götür halleder Genişletmek için tıklayın ... Dostum yazdıklarımı okumadın herhalde telefona format attım o da olmayınca yazılımını değiştirdim ve guvenebilecegim bir telefoncu yok
OnurJanti' Alıntı: Hocam Klasik işlemimiz şudur bir hatayla karşılaştıysak Depolayıp format atmak daha iyidir baktın çözülmüyor telefoncuya götür halleder Genişletmek için tıklayın ... Dostum yazdıklarımı okumadın herhalde telefona format attım o da olmayınca yazılımını değiştirdim ve guvenebilecegim bir telefoncu yok
7 Şub 2023 #26 N R X N Onaylı Üye Katılım 16 Şub 2022 Mesajlar 61 Tepki puanı 2 Ödüller 3 Yaş 21 4 HİZMET YILI bi format at belki düzelir
27 Şub 2023 #27 forceennes61 F Onaylı Üye Katılım 26 Ara 2015 Mesajlar 144 Tepki puanı 10 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Eu Rom kurarak rahatlıkla bu sıkıntıdan kurtulabilirsin.
27 Şub 2023 #28 Couilax C Onaylı Üye Katılım 11 Ara 2021 Mesajlar 85 Tepki puanı 6 Ödüller 2 4 HİZMET YILI redmi note 10 bende açılıyorbaşta bendede sorun vardı ilk işim müzik indirmekti telefonu alınca müzik olmayınca format attım oldu
redmi note 10 bende açılıyorbaşta bendede sorun vardı ilk işim müzik indirmekti telefonu alınca müzik olmayınca format attım oldu