- Konuyu başlatan
-
Dalga mı geçiyorsun? Nesi yararsız merak ettim? Böyle insanlar nasıl böyle bir forumda var ki. Sırf mesaj kasmak için yazdığı yoruma bak komik. @nader11ndeu emeğe böyle mi davranılıyor hocam bu sitede öncelerde de konu açtığımda bu tarz sorunlar yaşıyordum böyle güzel bir rom konusuna o kadar emek harcayıp böyle yorumlar olması üzücü gerçekten bence bu tarz şeylere de el atmalısınız net yorum kasmak için yazılan yorum başka açıklaması olamaz bunun...Ne gerek vardı bilmiyorum ama yararsız bilgi
şimdi custom rom yükledin ve telefonun kamerası bozuldu diyelim. garantiye gitmesi gerekiyor. bu durumda stock rom yüklemen gerekiyor ve bootloder kilidi tekrardan kilitlemen gerekiyor. aksi takdirde stock rom yüklesen dahi bootloder kilidi açık olduğundan servis telefonda oynama yaptığını anlayabilir ve garanti dışı bırakabilir.bu bizi aşar giibi yeni nesil bir telefon ve riski bir işlem bişi olursa garanti kabul etmiycek? onun cözüümü varmı?
Ne hatası veriyor hocam?son asamada error veriyor nedendir
Rica ederim hocamOrjinal romu kaydedip bunu bi deniycem yakın zamanda ellerine sağlık
Hocam ne yazık ki gerekli MIUI arayüzü o kadar sorunlu ve pil tüketimi o kadar fazla ki bu romlar sayesinde hepsini artırıyoruz. Şöyle ki; pil performansı mükemmel bir fark yaratıyor normal miui arayüzünde 6 saat ekran açık süresi alıyorsam bunda 14 saat alıyorum gerisini sen düşünknk çokta gerekli değil gibi sanki ama emeğine salğlık
evet ne yazık ki.pubgm 60 fps mis
Hayır hocam kesinlikle uygun değil bu rom.Redmi note 9 pro içinde kullanabilirmiyiz ?
Ama uygun romlarda var note 9 pro için araştırırsanız bulabilirsiniz hocamÇok teşekkür ederim dedim sormadan kurcalamayalım ne olur ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?