Uzman Üye
Telefonu kapatıp açma tuşuna ses açma tuşuna basıp yapaman daha doğru daha hoş olurSelamlar telefonun performans düşüklüğünden dolayı format atmayı düşünüyorum bilindiği üzere bir çok farklı yol var bunun için.Ayarlar menüsünden mi format atılmalı yoksa telefonu kapatıp 2 tuşa basıp açılan root menüsünden mü format atmak daha sağlıklı olur eksisi artısı olurmu emin değilim sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkürler ^^
Anladım teşekkürler bakalım araştırıp birde yorum çoğunluğuna göre atıcam birazdanÖncelikle merhaba benim bildiğim en sağlıklı yol telefonun kendi ayarlarından reset atman . Dediğiniz 2 tuşa bastığınızda atılan resete hard reset denir. Hard reset genelde Örnek veriyorum : telefonunuz ayarlara girmiyor reset atamıyorsunuz mesela tuşları kullanıp atabilirsiniz . Dediğim gibi en sağlıklı yol ayarlardan reset atmanız iyi forumlar >3
Evet ya geçen sefer onu yaşadım şifresini bilmediğim için tekrar farklı format atmam gerekti telefonu kurtaramadım falan herşey birbirine girdi inanılmaz bir geceydi sağolasın uyarın içintwrp varsa onun üzerinden yoksa recovery kısmından hard reset atmak en sağlılısı olacaktır birde unutmadan söyleyeyim google ve mi hesap şifresini unutma soruyor sıkıntı yaşama
Herşeyi silmek istiyorsan root menüsünden atabilirsin içindekileri yedekle rootmenüden at performansı 0 gibi oluyor bende öyle yapıyorum.Selamlar telefonun performans düşüklüğünden dolayı format atmayı düşünüyorum bilindiği üzere bir çok farklı yol var bunun için.Ayarlar menüsünden mi format atılmalı yoksa telefonu kapatıp 2 tuşa basıp açılan root menüsünden mü format atmak daha sağlıklı olur eksisi artısı olurmu emin değilim sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkürler ^^
Yok yok tr telefonum teşekkürlertamam önerelimde telfonun yurt dışımı yoksa tr mi ona göre eğer yurt dışıysa yotuba yaz redmi note 9 pro yurt dışı format atma bende yaptım
root menüsünden yapman daha mantıklı ve sağlıklı olurSelamlar telefonun performans düşüklüğünden dolayı format atmayı düşünüyorum bilindiği üzere bir çok farklı yol var bunun için.Ayarlar menüsünden mi format atılmalı yoksa telefonu kapatıp 2 tuşa basıp açılan root menüsünden mü format atmak daha sağlıklı olur eksisi artısı olurmu emin değilim sizlere danışmak istedim şimdiden teşekkürler ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?