Cumhurbaşkanlığı arşivinden araştırdım sundum sizlere.vay bee nerden buldunuz hocam bunu
adamlar buluyo bi şekilde kardeşim işi ehline vereceksin her zaman içinvay bee nerden buldunuz hocam bunu
Beğenmenize sevindim.adamlar buluyo bi şekilde kardeşim işi ehline vereceksin her zaman için
Gerçekten de dediğiniz gibi anlatım dili oldukça hoş,evet devletarsivleri.gov.tr'den buldum arşivi.Yıllar geçmiş fakat anlatım dili gerçekten çok hoş, devletarsivleri.gov.tr'den buldun sanırım dostum teşekkürler.
Katılıyorum eski olan her şey güzel değildir tabi,ama bunları görünce de insanın içi gitmemesi mümkün değil gibi geliyor banaNe varsa eskilerde var. İnsan özeniyor şöyle şeyleri görünce.
Eskiden konuşmalardaki üslup, sözcüklerin düzgün seçilerek konuşulması, yabancı sözcüklerle değil de öz Türkçe ile konuşulmasına özeniyorum ben.Katılıyorum eski olan her şey güzel değildir tabi,ama bunları görünce de insanın içi gitmemesi mümkün değil gibi geliyor bana
böyle bi site olduğunu bile bilmiyordum teşekkürlerYıllar geçmiş fakat anlatım dili gerçekten çok hoş, devletarsivleri.gov.tr'den buldun sanırım dostum teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?