(Rehber) İnternet kafede hile açma

ömer
Onaylı Üye
memoryhackers sitesine internet kafeden girebiliyorum ama bi arkadas da girdiginde ayarlardan bi seyi devredisi birakmisti onu hatirlayamiyorum tam internet kafe programinin adi akinsoft bilen yardimci olabilirmi

Onaylı Üye
Ödüller
5
Merhaba arkadaşlar, bu gün gelişmiş internet kafelerde olan bir sistemden ve bu sistemi nasıl aşacağınızdan bahsedeceğim.

Bildiğiniz üzere, Türkiye Kanunları çerçevesinde internet kafelerinde bazı düzenlemeler mevcuttur, hile siteleri (memoryhackers dahil), çıplaklık içeren siteler ve çoğu site cafe filter tarafından erişilebilirliği engellenmekte. Zamanında bende bilgisayarım olmadığı zamanlarda dword hilelerini kullanamıyordum çünkü memoryhackers sadece indirme linkiyle değil, reklam doğrulama sistemiyle de çalışıyordu. Peki, bu engeli nasıl aşabiliriz burada ona değineceğim.

NOT: Öncelikle olarak bunu asla unutmayın, Cafe Filter'ı devre dışı bırakmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Size dava açmakla uğraşacaklarını sanmıyorum ama hile kullanmak kadar riskli bir eylemdir. Bu rehber sadece bilgilendirme amacıyladır.

İşlemler:
Unutmayın, her cafe filter farklı olabilir fakat genellikle mantığı aynıdır.
>
Cafe filter'ın kurulu olduğu yere geliyoruz. (Yerel Disk C üzerinde bulunur.)
> Yerel Disk C > Program Files > Handy Cafe > Filtre Client
> Üstteki yere geldiğimizde, bu klasörde bulunan tüm dosyaların adını değiştireceksiniz, eğer değiştirilmesine izin verilmeyen dosya varsa evet diyip geçin önemli değildir.
> Görev yöneticisine açın, ipcln.exe yi bulun ve görevi sonlandırın.

Şu anda yasaklı olan sitelere erişebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılırsa, ana makineye bağlı olduğu için bu işlemler geçersiz sayılacaktır. Yani bilgisayarı kapattığınızda herhangi bir sorun çıkmayacak ve eski haline geri gelecektir.
Rehber için teşekkürler deneyeceğim.

Ultra Üye
Ödüller
4
bilgilendiric teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
5
waow, çok yararlı konu teşekkür ederiz, denenir.

gitmedim ama içinden geçtim
Onaylı Üye
İnternet cafede de hile yapmam ama okuyunca deneyesim geldi kanka Public yapmak gibi :D

Süper Üye
Ödüller
3
Merhaba arkadaşlar, bu gün gelişmiş internet kafelerde olan bir sistemden ve bu sistemi nasıl aşacağınızdan bahsedeceğim.

Bildiğiniz üzere, Türkiye Kanunları çerçevesinde internet kafelerinde bazı düzenlemeler mevcuttur, hile siteleri (memoryhackers dahil), çıplaklık içeren siteler ve çoğu site cafe filter tarafından erişilebilirliği engellenmekte. Zamanında bende bilgisayarım olmadığı zamanlarda dword hilelerini kullanamıyordum çünkü memoryhackers sadece indirme linkiyle değil, reklam doğrulama sistemiyle de çalışıyordu. Peki, bu engeli nasıl aşabiliriz burada ona değineceğim.

NOT: Öncelikle olarak bunu asla unutmayın, Cafe Filter'ı devre dışı bırakmak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Size dava açmakla uğraşacaklarını sanmıyorum ama hile kullanmak kadar riskli bir eylemdir. Bu rehber sadece bilgilendirme amacıyladır.

İşlemler:
Unutmayın, her cafe filter farklı olabilir fakat genellikle mantığı aynıdır.
>
Cafe filter'ın kurulu olduğu yere geliyoruz. (Yerel Disk C üzerinde bulunur.)
> Yerel Disk C > Program Files > Handy Cafe > Filtre Client
> Üstteki yere geldiğimizde, bu klasörde bulunan tüm dosyaların adını değiştireceksiniz, eğer değiştirilmesine izin verilmeyen dosya varsa evet diyip geçin önemli değildir.
> Görev yöneticisine açın, ipcln.exe yi bulun ve görevi sonlandırın.

Şu anda yasaklı olan sitelere erişebilirsiniz. Bilgisayar yeniden başlatılırsa, ana makineye bağlı olduğu için bu işlemler geçersiz sayılacaktır. Yani bilgisayarı kapattığınızda herhangi bir sorun çıkmayacak ve eski haline geri gelecektir.
hocam eline sağlık bilgisiyarı olmayıp hile açmayı düşünen arkadaşlar kulana bilirler bu bilgileri ama dikat etmeliler ordaki bilgisiyara zarar gelirse sonuçları pek iyi olmaz

Ultra Üye
Ödüller
8
Kafe sahibi bilgisayarları izleyebiliyor, kurcaladığınızı gördüğü anda patlarsınız :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
yan masadaki elemanların ahaaa hile kullanıyor bak diyerek sinkaflı cümlelerine maruz bırakabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
emeğine sağlık güzel ve yararlı bir konu olmuş :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
Ya BENCE uğraşmaya değmez arkadaşlar. Gidin, rahat rahat internet kafede oynayın. Hiç uğraşılcak şey değil. Sağda solda oturan adamlar laf yapar, muhabbet yapar. Her türlü başınız yanar. Yine de konu sahibinin eline sağlık.

Ultra Üye
Ödüller
6
İnternet kafede hile açmayın başınız ağrır

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
6
Gidip deniyorum olursa çok güzel olur bence
Post automatically merged:

İnternet cafe sahibi bu konuda bişey yapmaz değilmi

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.