Uzman Üye
Bu gerçekten oluyor mu deneyen var mı?Aslında Aram Boost için yapılmış bir hile ama biz bunu biraz değiştireceğiz.
Aldığınız karakter iade oldu, iade hakkınız gitmedi. Eğer karakteri aldıysanız ve oyundaysanız beğenmediyseniz Alt+Tab atıp iade edip oyuna devam edin. Bu sayede iade olacak.
- Hileyi indirdikten sonra sağ tıklayıp lcudan sihirdar isminize tıklayın.
- jskinboosttan Store jwt.
- junlocktan refund last.
Not: Son aldığınız ganimetten ise yapmayın ganimette aldığınız yanar.
emeğine sağlık teşekkür ederimAslında Aram Boost için yapılmış bir hile ama biz bunu biraz değiştireceğiz.
Aldığınız karakter iade oldu, iade hakkınız gitmedi. Eğer karakteri aldıysanız ve oyundaysanız beğenmediyseniz Alt+Tab atıp iade edip oyuna devam edin. Bu sayede iade olacak.
keske iade hakkına biraz daha hak verselerAslında Aram Boost için yapılmış bir hile ama biz bunu biraz değiştireceğiz.
bende hata verdi nedenini anlamadımAslında Aram Boost için yapılmış bir hile ama biz bunu biraz değiştireceğiz.
hayır aram boost hilesi ama artık çalışmıyor biz bu hileyi indirip sadece karakter iadesinde kullanıyoruzDoğru anladım degilmi sınırsız aram boost yapabiliyoruz bu sayede deneyeceğim tessekur ederiz...
Bu gerçekten oluyor mu deneyen var mı?
Reis bir şey soracam galiba satın aldığımız karakterle oyun attıktan sonra iade edemiyoruz ben shaco aldım oyun girdim şimdi failed diyor program olmuyor normalde oluyordu lobide denedim nasıl yapıyon senhayır aram boost hilesi ama artık çalışmıyor biz bu hileyi indirip sadece karakter iadesinde kullanıyoruz
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 83485
NOT:syndra kutudan çıktı yanlıklıkla iade ettim yandı
oyun içindeyken oyun bitmeden broReis bir şey soracam galiba satın aldığımız karakterle oyun attıktan sonra iade edemiyoruz ben shaco aldım oyun girdim şimdi failed diyor program olmuyor normalde oluyordu lobide denedim nasıl yapıyon sen
kostum gitti banı geçEline emeğine sağlık dostum başarılı konu olmuş ban yada yasaklanma gibi bi durum çıkmaz demi bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?