Süper Üye
singedi singedesign dan öğrenmiştim ama oyunu bıraktı eski videoları sana hala yardımcı olabilir izlemeni tavsiye ederim.1 haftadır solo singed mainlemiştim isabet oldu teşekkürler
valla karşıma gele gele tilt oldum o kadar kanser hero ki. Dedim bende mainleyeceğim. Öğrenmeye çalışıyorum yabancı youtuberlardan ama bu kanala da göz atacağım mutlaka teşekkürler dostumsingedi singedesign dan öğrenmiştim ama oyunu bıraktı eski videoları sana hala yardımcı olabilir izlemeni tavsiye ederim.
evet o fotografıda ekliyorum hemen konuya, yukarda bulabilirsin tesekkurlerCan barı da değişiyor diye biliyorum
Normal görüntüde hiçbir değişiklik olmuyor merak etme sadece bazı yeteneklerde ayırt edemeyeceğimiz renkler daha kontrastlı renklerr dönüşüyor.abi yılların alışmışlığı var. renk körünü açınca kör oluyorum.
Bilmeyen oyuncular için renk körü modu nasıl etkinleştirilirNormal görüntüde hiçbir değişiklik olmuyor merak etme sadece bazı yeteneklerde ayırt edemeyeceğimiz renkler daha kontrastlı renklerr dönüşüyor.
Uzun zamandır normal oynuyordum sayende denedim bence açılmalıOyunun haritası yeşil olduğu için Singed Q veya başka heroların yetenekleri görmesi daha zor oluyor. Renk körü modunu açtıktan sonra bazı yetenekler daha belirgin oluyor ve renk değiştiriyor.
Oyundayken ESC tuşuna basıp Ayarlar menüsünü aç. Görüntü sekmesine tıkla. Çözünürlük bölümünün altındaki renk körü modunu açıp kapatabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 80508Ekli dosyayı görüntüle 80509Ekli dosyayı görüntüle 80510
Yok ya kendimi pskolojik olarak renk körü hissederim hiç gerek yokOyunun haritası yeşil olduğu için Singed Q veya başka heroların yetenekleri görmesi daha zor oluyor. Renk körü modunu açtıktan sonra bazı yetenekler daha belirgin oluyor ve renk değiştiriyor.
Oyundayken ESC tuşuna basıp Ayarlar menüsünü aç. Görüntü sekmesine tıkla. Çözünürlük bölümünün altındaki renk körü modunu açıp kapatabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 80508Ekli dosyayı görüntüle 80509Ekli dosyayı görüntüle 80510
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?