bilmeyenler için iyi oldu aslında benim gibiiyide kardeşim bunu zaten herkes biliyor
google'a yazsan direk çıkıyor kardeşim eski mevzu client güncellenince çıktımıştı bu problembilmeyenler için iyi oldu aslında benim gibi
çözümü google yerine burda aramak istiyenler için bir çözüm saygı duyabilirsin dostum direkgoogle'a yazsan direk çıkıyor kardeşim eski mevzu client güncellenince çıktımıştı bu problem
Evet, evet. Dostlar ben geldim, beni tanımıyorsunuz ama ben size bir konu üzerinde yardım etmek istiyorum.
Şimdi Valorant isimli oyunu tam kuracağımız zaman gördüğünüz üzere 0.1 Kbps'de takılıyor, bu hata değil. Evet doğru duydun dostum, bu hata değil. Bunu düzeltmenin pratik ve kolay yöntemini göstereceğim. Hadi başlıyoruz.
Evet adamım. Tam altımda Riot Client'i görüyorsun. Yapman gereken şey kanka, sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırmak.
İşte bu adamım, başardın. Tebrik ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 82907
teşekkürler ama ben bunu zaten biliyorum0.1kb hızın sebebi dosya okuma diye biliyorum görev yöneticisinden tüm programları kapatıyordum anında düzeliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?