Onaylı Üye
Anladım ozaman ben sizin paylaştığınız işlemleri yapıp akrabalara söyleyip beni işe alıcaklarmış gibi yapmak doğru anladım herhaldeEğer akrabaların Almanya'da yaşıyorsa sanki seni hiç tanımıyorlarmış gibi iş sözleşmesi yapıp bundesgatur für arbeit'a başvurup ön onay belgeni çıkartmalılar. Ama bunun öncesinde senin IHK FOSA'ya mail atıp denklik işlemlerini tamamlaman gerek.Denklik işlemi yapmadan da gidebilirsin ama emin ol biz hallederiz diyenlere inanma çünkü çok zor bir şey.
işe alıcaklarmış gibi yapıp kısmını anlaamadım tamAnladım ozaman ben sizin paylaştığınız işlemleri yapıp akrabalara söyleyip beni işe alıcaklarmış gibi yapmak doğru anladım herhalde
Teşekkür ederim.
zor denilen olay geç çıkması yaklaşık 3 ay falan sürüyor sadece o belgenin çıkmasıbu ZAV belgesini çıkartmak inanılmaz zor diye duydum sizde nasıl oldu
Şey demek istedim yani beni tanımıyorlar ve işe alacaklar gibi işlemleri yapmamız daha hızlı olur demek istedimişe alıcaklarmış gibi yapıp kısmını anlaamadım tam
aynen normal tanımadığı birini alırken nasıl prosedürler işliyorsa onların aynılarını size de yapmaları gerek.Yoksa alman hükümeti akrabasını getirmeye çalışıyor diyip anlıyor hemen.Şey demek istedim yani beni tanımıyorlar ve işe alacaklar gibi işlemleri yapmamız daha hızlı olur demek istedim
Youtube'dan Almanca Kolay kanalından ve Duolingo uygulamasının yıllık paketini satın aldım.Duolingo uygulamasını maddi durumunuz el veriyorsa kesinlikle öneririm.dil nasıl öğrendınız kurstan mı
Evlilik konusunda bilgim yok umarım hakkınızda hayırlısı olur.Benimde uğraştığım bir mevzu evlilik yönünü deniyorum şuan
keşke öyle şans olsa herkes herkesi alabilsebenide yanına alsana
maalsef çok fazla borç olunca çıkış verilmiyor diye biliyorumvergi borçlarım var ve icralarım bende çıkıp çalışabilir miyim ?
sizin dediğiniz 1500 kira cidden çok uçuk bir rakam verdiğiniz örnek resmen. İstanbul Ataşehirin göbeğinde yaşamak örneği. 800 euro'ya çok rahat yaşanabilcek kiralık evler mevcutBrocum çok iyi düşünmüşsün fakat gelir harici giderlerini de hesaplaman gerekiyor örnek veriyorum almanya da bir ev kiralamaya kalksan 1500 euro dan başlıyor vs vs çok çok iyi yerlerde çalışmalısın ki para toplayabilesin.
amin canımaynen normal tanımadığı birini alırken nasıl prosedürler işliyorsa onların aynılarını size de yapmaları gerek.Yoksa alman hükümeti akrabasını getirmeye çalışıyor diyip anlıyor hemen.
Post automatically merged:
Youtube'dan Almanca Kolay kanalından ve Duolingo uygulamasının yıllık paketini satın aldım.Duolingo uygulamasını maddi durumunuz el veriyorsa kesinlikle öneririm.
Post automatically merged:
Evlilik konusunda bilgim yok umarım hakkınızda hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?