Sime değil telefona kaydet numarayı, bende sevgilimi öyle kaydedicektim canım çıktı bulana kadar :d
Sim kartına değilde telefona kaydedebilirsin
sıme kaydetme telefona kaydet
Konuyu ayrıntılı okuduğunuza emin misiniz? Olmuyor yazmışım zaten oraya.Telefona kaydet
Bu bilginin pek işime yaracağını zannetmem.Çok emin değilim ama her telefon buna izin vermiyor diye biliyorum Ben xia red 5 plus kullanıyorum bende de olmuyor. ama arkadaşım iphone kullanıyor yapabiliyor
Arkadaşlar LÜTFEN! Konuyu dikkatli okuyun. Yaptığımı ama işe yaramadığımı belirttim.telefona kaydetmen lazım iyi forumlar
Bunun pek bir çözüm olduğunu zannetmiyorum.her telefon izin vermiyor diye biliyorum.
Rehber uygulaması ile alakalı olursa yeni uygulama ile halledilir sistem alakalı olursa küçük bir işlemle düzeltilebilir roota güvenilmeyecek yerde adb ile yapılmalı.Rot atman lazım rotlu olunca oluyor
Mesela dediği doğru iphone ile kaydettiklerin başka telefonda gözükmese bile tüm ios cihazlarında bunu görebilirsin.Çok emin değilim ama her telefon buna izin vermiyor diye biliyorum Ben xia red 5 plus kullanıyorum bende de olmuyor. ama arkadaşım iphone kullanıyor yapabiliyor
Sayısız yorum geldi hepsini kaldırttırıyorum çünkü hepsi boştu en düzgün cevabı sen vermiş oldun. Sonunda mutlu ölebilirim. Peki ya bir çözüm yolu biliyor musun? Android sürümümü yükseltsem sorun ortadan kalkar mı?yeni nesil telefonlarda oluyor kardeşim j5 biraz eski sınıf olduğu için ne yapsan da kabul etmiyor olabilir
Marka ve modeline göre iyi bir yazılım dene Linage Os benzeriSayısız yorum geldi hepsini kaldırttırıyorum çünkü hepsi boştu en düzgün cevabı sen vermiş oldun. Sonunda mutlu ölebilirim. Peki ya bir çözüm yolu biliyor musun? Android sürümümü yükseltsem sorun ortadan kalkar mı?
Teşekkürler göz geçireceğim.Marka ve modeline göre iyi bir yazılım dene Linage Os benzeri
Konuyu lütfen oku!Rootla olur
Benim bundan önceki telefonum(bilmem kaç yıl önce) Android 4.0'dı onda oluyordu. İki sürüm üstünde olmuyor. Bu biraz saçma değil mi? Yine de teşekkürler.samsungun bu eski ve düşük modellerinde bu özellik yok zaten çoğunlukla istediğini dene olmyicak bro
kesinlikle saçmalık işte. kimi modeli kabul ediyo kimi modeli geçersiz karakter falan diyo kabul etmiyo. samsung markasının saçmalığı işte. ben de çok şey denedim zamanında sonra saldım 3 aya yeni telefon aldım zaten.Benim bundan önceki telefonum(bilmem kaç yıl önce) Android 4.0'dı onda oluyordu. İki sürüm üstünde olmuyor. Bu biraz saçma değil mi? Yine de teşekkürler.
eyvallah kardeşim ne demek. Android sürümünü yükseltmeyi deneyebilirsin belki çalışır belki çalışmaz ama sanırsam telefonda aynı pc gibi o özelliği destekleyen dll işlevi gören dosyalar var. Onların arasında emoji desteği gibi bi dosya olup da sende olmayadabilir. onu gidip uzman birine yükletmen gerek eğer yoksa . Eğer yine olmazsa yapacak bi şeyim yok kanka maalesef belki de emoji kodlarını yazmayı denemelisindir .Sayısız yorum geldi hepsini kaldırttırıyorum çünkü hepsi boştu en düzgün cevabı sen vermiş oldun. Sonunda mutlu ölebilirim. Peki ya bir çözüm yolu biliyor musun? Android sürümümü yükseltsem sorun ortadan kalkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?