Yorum kasmıyoruz zaten kimseye fiş çek de demedim hile fiş çekme hilesi olarak biliniyor genelde dedim ne büyüttünüz tamam bir tek siz biliyorsunuzbilader fiş çekme hilesi nedir .d? 2012 de mi kaldın? o zamanında kullandığımız fiş çekme muhabbeti anlık olarak internet kopukluğu yaptığı için çalışıyor. böyle antik taktiklere gerek yok. benim dediğim şey ayrı bir şey.. yorum kasmayalım iyi forumlar
Ddos gibimi?Merhabalar rekabetçi oyunlarında fiş çek tak yada lag hilesi bilinen bir program vardı adını bilen ver mı örneğin cs, zuluda kapıdan çıktığını adam görmüyor ama sen adamı vuruyon
eskiden wolfteamda vardı da şimdiki oyunlarda önlem alınmıstır öyle bir durum olamaz büyük ihtimaleMerhabalar rekabetçi oyunlarında fiş çek tak yada lag hilesi bilinen bir program vardı adını bilen ver mı örneğin cs, zuluda kapıdan çıktığını adam görmüyor ama sen adamı vuruyon
kesin ban atar yapmaMerhabalar rekabetçi oyunlarında fiş çek tak yada lag hilesi bilinen bir program vardı adını bilen ver mı örneğin cs, zuluda kapıdan çıktığını adam görmüyor ama sen adamı vuruyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?