Reklamlardan Kurtulma Yöntemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
[font=tahoma, geneva, lucida,][font=Roboto, sans-serif]Reklamlardan Kurtulma Yöntemleri[/FONT]

[/FONT]

[font=tahoma, sans-serif]Yorum #
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
[/FONT]​

[font=tahoma, geneva, lucida,]Selamun Aleyküm

Ne Kadar Güncel Bir Antivürüs Programı Kullansakta Bazen Fayda Etmiyor.Bundan Dolayı Tedbiri Elden Bırakmamak Gerekiyor ve Herzaman Söylerim , "En İyi Antivürüs Sizsiniz" dir Diye.

Bir Adware (Reklam Virüsü) Üzerinden Anlatacağım ama Siz Herhangi Bir Kötü Amaçlı Reklam Virüsü için Kullanabilirsiniz.
Adı : Greener Web Ads
Türü : Adware, Malware 

Adım 1: Öncelikle Greener Web Ads Yazılımını Bilgisayarınızın Kontrol Panelindeki Programlar kısımından kaldırın

Adım 2: AdwCleaner Programı Yardımı ile “Greener Web pop-up ads” i Internet Explorer, Firefox ve Google Chrome ‘da Kaldıralım

Adım 3: Malwarebytes Anti-Malware Free Programı Yardımı ile Greener Web pop-up Virusünü Temizleyelim

Adım 4: Eğer Hala Sağa Sola Bulaştırdığı Bir Şeyler Olduğunu Düşünüyorsak Greener Web infection’ini HitmanPro programı yardımı ile bir daha kontrol edip sildirelim.

Adım 5: Greener Web Ads ve Greener Web Deals From Eklentilerini Internet Explorer, Firefox ve Google Chrome eklentilerini kaldırın

IE için

Firefox 

Google Chrome

Kullanılan Programlar

AdwCleaner (1.3 mb) 

HitmanPro (6.8 mb) 

Malwarebytes Anti-Malware Free 

Bilmeyen Arkadaşlarımız için Faydası Olması Dileklerimle...[/FONT]

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Çok super detaylı anlatım yapmışsın eline sağlık her ne kadar ben bilsemde bilmeyenler için faydalı bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...