Çalışmıyor [Released] PlayerUnknown's Battlegrounds EasyEye No Recoil [2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
henlo >.<
Kurucu
Ödüller
17
PLAYERUNKNOWNS-BATTLEGROUNDS-12937706.jpg

:resim:

qjdgJB.jpg

NpvjYO.png

Version: v1.0
Programming Language: C++
Credits: Dword Hack Team (Leftspace-Maskelihileci-Nader11ndeu-Caus)

:calis:
Windows XP 32-64 Bit: Working[32 Bit SP3]
Windows 7 32-64 Bit: Working
Windows 8 32-64 Bit: Working
Windows 8.1 32-64 Bit: Working
Windows 10 32-64 Bit: Working

Easy Eye Nedir?
Easy Eye Dword Hack Team tarafından Player Unknown's battlegrounds (kısaca PUBG) oyunu için yapılmış sekmeme hilesidir. Bu hile sayesinde hem silahlarınız çok az sekecek, hemde teklilerle taramalı gibi ateş edeceksiniz. Oyunun fiyatı 70 tl ve hal böyle olunca ban riski var mı gibi sürüsüce soru sorucaksınız ve cevabımız şu: ban riski her hilede mevcut bu riski göze almaya deyermi ? bence deymez kendinizde elinizle aşşağıya çekebilirsiniz mouseyi.

:kullan:
Arkadaşlar ilk önce hileyi indiriyorsunuz, daha sonra masaüstüne herhangi bir klasöre çıkartın ve yönetici olarak indirdiğiniz exe yi yönetici olarak açın, hileyi açtıktan sonra hile size hata mesajı vercek : We created your hack file in same folder, this application will close, please delete old exe and run the newest one. Bu hataya tamam diyin, exe yi açtığımız klasörde random isimde yeni bir exe dosyası oluşturulmuş olucak. Eskisini silin ve yeni oluşturulanı yönetici olarak açın. Ve bu kadar, daha sonra oyun içerisinde F9 ile aktif edebilirsiniz, F10 ile de kapatabilirsiniz.

:tus:
F9: On [Açar]
F10: Off [Kapatır]

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:

Rar şifresi : mh

Son düzenleme:
Üye
Merhaba , dosyayı acıyorum fakat sürekli aynı işlem tekrar ediyor , Exe'yi sildik işte yenisini acın diyor yenisini acıyorum yine aynı işlem sonsuz bir döngü içinde?

İşletim Sistemim Win10

• Konuyu başlatan
  • Admin
henlo >.<
Kurucu
Ödüller
17
Merhaba , dosyayı acıyorum fakat sürekli aynı işlem tekrar ediyor , Exe'yi sildik işte yenisini acın diyor yenisini acıyorum yine aynı işlem sonsuz bir döngü içinde?

İşletim Sistemim Win10
farklı bi klasöre taşıyıp denermisin mümkünse klasör adında EasyEye yazmasın:)

Son düzenleme:
Üye
Merhaba, hile için teşekkür ederim acaba ilerde esp gibi hilelerde gelecekmi ? teşekkürler şimdiden.

Üye
Teşekkürler Farklı Hileler Gelirse Güzel Olurr

Ne Kadar Cringe Bir Nick
Seçkin Üye
Ödüller
6
abi memoryUI da singleplayer gelecek mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
Hile için çok teşekkürler. ilerde esp falan gelirse inanılmaz olur :D

Onaylı Üye
Ödüller
7

İşletim Sistemim Win10
Aynı hatayı bende aldım. EasyEye adlı farklı klasöre taşıyıp da denedim yine olmadı.

henlo >.<
Kurucu
Ödüller
17
Aynı hatayı bende aldım. EasyEye adlı farklı klasöre taşıyıp da denedim yine olmadı.
güncelledim konudan tekrar indirip denermisiniz ? ikinci random isimle oluşan .exeyi yönetici olarak çalıştırın lütfen.

Seçkin Üye
Ödüller
6
hocam ban yeme gibi bir ihtimal varmıdır acaba

Onaylı Üye
kardeş çok teşekkürler acaba hile çalışıyormu ?

Üye
Ödüller
7
eyvallah tommy ile denemizi öneririm gram sekme olmuyor :D

Üye
Hileyi kullananan arkadaşlar silah modunu otomatiktemi yoksa teklidemi oynuyorsunuz hangisinde daha çok işe yarıyor hile ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.