Süper Üye
135-140Reis sorması ayıp bütçe ne kadar
bu araba ne kadar şu andaArkadaşlar ilk arabamı almak üzereyim kararımı vermeden önce forumda sorup soruşturmak istedim arabayı sizce nasıl ?
Bütçem kısıtlı türkiyede biraz temizlerinden kalmış kafamada yattı alıcam galiba.
Linkteki bıraktığım videodaki gibi sesi çıkar mı çıkması için ne yapmam gerekir arabadan anlayanlar yazabilirmi ?
Ekli dosyayı görüntüle 80685Ekli dosyayı görüntüle 80686
Bro bak aile arabasını olucak bilmiyorum Bursa’da 2006 model ford fiesta var 120 yazmış benim hoşuma gitti 1011763595135-140
bu sesi nasıl elde edebilirim ?
İlan no yazdımBro bak aile arabasını olucak bilmiyorum Bursa’da 2006 model ford fiesta var 120 yazmış benim hoşuma gitti 1011763595
İlandaki aracı inceledim çok güzel fakat, biraz daha jdm tarzı modifiye edilebilir bişey istiyorum,dizel olmicak , sesi olucak , rengi siyah ve kapalı renkler olucakBro bak aile arabasını olucak bilmiyorum Bursa’da 2006 model ford fiesta var 120 yazmış benim hoşuma gitti 1011763595
Post automatically merged:
İlan no yazdım
Neden bilmiyorum anan yardımcı olmaya çalışırım ama temiz ve bi araç bulduysan içine siniyorsa al 1-2 gün vaktin varsa hangi ildeysen burdan yardımcı olmaya çalışırımİlandaki aracı inceledim çok güzel fakat, biraz daha jdm tarzı modifiye edilebilir bişey istiyorum,dizel olmicak , sesi olucak , rengi siyah ve kapalı renkler olucak
alabilirsin benceArkadaşlar ilk arabamı almak üzereyim kararımı vermeden önce forumda sorup soruşturmak istedim arabayı sizce nasıl ?
Bütçem kısıtlı türkiyede biraz temizlerinden kalmış kafamada yattı alıcam galiba.
Linkteki bıraktığım videodaki gibi sesi çıkar mı çıkması için ne yapmam gerekir arabadan anlayanlar yazabilirmi ?
Ekli dosyayı görüntüle 80685Ekli dosyayı görüntüle 80686
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?