kardeşim acıkca yazmısım oraya okumuyomusun ?
kardeşim çevre var. ayrıca her iş gecerli ya batar ya cıkar orası ayrıBu işe giren çok tutanmayanda çok, çevre şart.
allah razı olsun kardeşim eksik olmabu işler kücükten başlar dostum allah işini gücünü rast getirsin hayırlı olsun başarılar
kardeşim ellerine saglık aynen dedigin gibi her işin riski vardır elbet. araclara gelince clie 1.3 motor i20 olabilir bu tarz 3 4 araba ses kaydı dedigin gibi sagolasınkardeşim çevren olması lazım bu birincisi. Gençlere yönelik yap derim ben fakat bununda riskleri var. İçeni oluyor hapcısı oluyor kaza vs gibi durumlar olması daha muhtemel. Bence araçları clio, linea,egea,i20 falan yaparsan daha iyi olur.Bazı yerler opel corsa koyuyor tercihine göre seçebilirsin. Aracın içerisine çip zaten garanti koyucaksın birde ses dinleme cihazı koyacaksın bu taksilerde olanlardan.
zaten benim tanıdığım bi kaç kişi senin gibi 3-4 arabayla yapıyorlar rentacar ama onlar ek gelir olarak yapıyolar yani ana mesleğinin dışında ekstra gelir olarak yapıyorlar. sende 2-3 araçla başlarsın tutulmana bağlı güzel para var yani.kardeşim ellerine saglık aynen dedigin gibi her işin riski vardır elbet. araclara gelince clie 1.3 motor i20 olabilir bu tarz 3 4 araba ses kaydı dedigin gibi sagolasın
reis dükkanım hazır arac almak kalıo onları alacam ekstara olarak düsündügüm işlerim var elbet.zaten benim tanıdığım bi kaç kişi senin gibi 3-4 arabayla yapıyorlar rentacar ama onlar ek gelir olarak yapıyolar yani ana mesleğinin dışında ekstra gelir olarak yapıyorlar. sende 2-3 araçla başlarsın tutulmana bağlı güzel para var yani.
kardeşim tabi doru diyosun ama aldıgım 2. el aracları lap diye millete sunmicam elimden gececek ic dıs temizlik konfor bunlar basit şeyler kast ettigin şey aracın ic kısmı ise motor tur saşedir balatadır vs zaten öle arac almam ki diyelim aldım kiralicak arkadas gelipte aracın motoruna falan bakmazbiz motorsiklet kiralama işi yapıyoruz aractan daha tehlikeli ama araç önemli yani sıfır alman lazım hepsini ikinci al conforsuz ölü arabalara kimse bakmıyor
eline yüregine saglık kardeşim zaten olayların yatısmasını bekliyorumrentecar işinde parayı kazanmanın 2 yoluvar. 1.si yüksek abileri tanıyacaksınyani bitakım dayıların olcak. 2. si ise kısamesafa araç yollarsın oda korsan taksi gibi olyo istanbulda çok öle yapan firma turizim firması gibi açıyolar. ve birde 3. seçenekvar onuhiç anlatmayayım çünkü o sadece masa sandelye ve kapıda 2 araba duran bişey ama sana bir tavsiyem şu kırızde sakınbu işe girme hiçbir işe girilmeyeceğigibi bence açma şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?