Doğrudur ben aktif olarak kullanıyorum bir şey olmadı güncel sürümünü kullanırsan sorun olmaz.Ban yeme olasılığın var evet
Hocam ben her fresh hesaptan çıktıgımda log temizleyip main hesabımda kullanmasam main hesap riske girer mi ?Ban yeme olasılığın var evet
Log cleanlıyıp main hesapta normal oynasam sıkıntı olur mu ?Bilgisayarda kalıntı bıraktığına eminim. Script ile beraber kullanmanı tavsiye etmem
Scriptsiz normal oynayacaksan bir sıkıntı yok hocam. Renz skin kullanan yayıncı gördüm bir kaç tane.Log cleanlıyıp main hesapta normal oynasam sıkıntı olur mu ?
Yani haftada 3-4 kere log clean yapsam ve report yemezsem ban yemem nerdeyse imkansız dimi ? Yıllarca lolskin kullandım main hesapta yemedim çünkü.Scriptsiz normal oynayacaksan bir sıkıntı yok hocam. Renz skin kullanan yayıncı gördüm bir kaç tane.
Benim bahsettiğim script yüzünden report veya ticket yiyince oyun dosyalarında bir değişiklik yapılmış mı diye bakıyorlar. Orda işte skinchanger sıkıntı oluşturuyor.
Normal oynayacaksınız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Yemezsiniz hocam. Script rage açıp report ticket yerseniz sıkıntı. Yoksa skinchangerdan birşey olmaz. Ama 2'sini aynı anda kullanmak bana riskli geliyor.Yani haftada 3-4 kere log clean yapsam ve report yemezsem ban yemem nerdeyse imkansız dimi ? Yıllarca lolskin kullandım main hesapta yemedim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?