Hayır tabiki Grafik Yönlü değişim.Hikaye konusunda bir değişim olmuşmudur ??
Peki Gamepad desteği sağlıyormu Bilgisayar içinHayır tabiki Grafik Yönlü değişim.
If u want say (Thanks) u can like this postit is a good information
Hayır sağlamıyor diye biliyorum ama 3.parti yazılımlarla beraber gamepad'i kullanılır hale getirilebilir.Peki Gamepad desteği sağlıyormu Bilgisayar için
Oyun eskiden daha korkunçtu şimdi sanki basitleştirilmiş gibi olmuşAçıkçası eski oyunun tadını vermiyor.
Yakın zamanda satın almayı düşünüyorum konun için teşekkür ederimHayır sağlamıyor diye biliyorum ama 3.parti yazılımlarla beraber gamepad'i kullanılır hale getirilebilir.
Post automatically merged:
Oyun eskiden daha korkunçtu şimdi sanki basitleştirilmiş gibi olmuş
aynenHayır sağlamıyor diye biliyorum ama 3.parti yazılımlarla beraber gamepad'i kullanılır hale getirilebilir.
Post automatically merged:
Oyun eskiden daha korkunçtu şimdi sanki basitleştirilmiş gibi olmuş
Rica ederim yardımcı olduysam ne muyluYakın zamanda satın almayı düşünüyorum konun için teşekkür ederim
oyun 2022 de çıkması planlanıyormuş büyük ihtimal çıktığı gün alırımRE2 Remake gayet başarılıydı. Bunu henüz oynamadım fakat gerçekten güzel duruyor. Fakat benim asıl beklediğim oyun serinin en efsanesi olan RE4 Remake.
Just be improve Graphics.Thank you for telling this information. will it have a slightly different storyline or will it just be improved in terms of 3D visuals.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?