sadece imge binası mı kalacak hocam.arkadaşlar bu 3 resmi sadece bina kalacak şekilde yapabilir misiniz alt tarafları bozmadan ben yapıyorum ama alt taraflar bozuluyor ve kenar çizgiler düz olmuyor. Usta arkadaşlara zahmet bi el atabilir mi ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
aynen sadece imge binası kalacaksadece imge binası mı kalacak hocam.
imge yazan binamı kalacak sadecearkadaşlar bu 3 resmi sadece bina kalacak şekilde yapabilir misiniz alt tarafları bozmadan ben yapıyorum ama alt taraflar bozuluyor ve kenar çizgiler düz olmuyor. Usta arkadaşlara zahmet bi el atabilir mi ?
evet sadece imge yazan kalacakimge yazan binamı kalacak sadece
arkadaşlar bu 3 resmi sadece bina kalacak şekilde yapabilir misiniz alt tarafları bozmadan ben yapıyorum ama alt taraflar bozuluyor ve kenar çizgiler düz olmuyor. Usta arkadaşlara zahmet bi el atabilir mi ?
umarım doğru anlamışımdır ^^
Ekli dosyayı görüntüle 41994Ekli dosyayı görüntüle 41995Ekli dosyayı görüntüle 41997
Knk herhalde yandaki binalarıda kaldırmak istiyor sadece o kalsın diyor.umarım doğru anlamışımdır ^^
Ekli dosyayı görüntüle 41994Ekli dosyayı görüntüle 41995Ekli dosyayı görüntüle 41997
sadece İmge Binası kalacakumarım doğru anlamışımdır ^^
hocam bir tanesini yaptım ama bayağı uğraştırıcı xd boş zamanımda kalan 2 sini de yapacağımsadece İmge Binası kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?