Resim üzerindeki Yazı stilini Bulmak 2016 !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Resim,Fotoğraf üzerinde bulunan yazı stilini bilmiyorsanız artık bulabilirsiniz.[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kullanacağımız sitenin adı " WhatTheFont! "[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Benim kullanacağım resim ;[/FONT]
[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
gZbQg0.png
[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]İlk olarak resmimizi bilgisayarımızda herhangi bir yere kaydedelim veya url ' sini kopyalayın.[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Adım adım takip edin.[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]1- 
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
 yaparak hangi yöntemi kullanmak istiyorsanız onu seçin (Ben masaüstüme indirdiğim resmi kullanacağım)[/FONT]

c9d80d7e8b.png
[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]2- Resmi seçtikten veya url'yi girdikten sonra "Continue" yazan yere tıklayın.[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]3- Burada sizden resim üzerinde geçen harfleri tanımlamanızı istiyecektir.Doğru bir fontu bulması için burayı yapmanız önemli.[/FONT]

ad3fc3f37c.jpg
[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]4-Son kısımda da size resimde bulunan yazıda tanımladığı uygun fontları göstericektir oradan resimdeki yazı stilini bulabilirsiniz.[/FONT]

fda15455ff.png
[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...