Dınsıpiy
Ultra Üye
parayı kım atıcak knkBlack Squad, Valorant gibi oyunlar genelde Private oluyor. Bunları kırmak için key lazım. Key için para lazım. Sitede açılacak fon çok işe yarıyabilir.
Forum üyeleri, yani bizler.parayı kım atıcak knk
İmkanı olanlar atacak.parayı nerden çözcez bro
Forumdaki kaç kişi C++ yada diğer kodlama dilleri hakkında bilgili ? Bunun yüzünden ayrı bir konu bile açtım hile eğitimi verilmesi konusunda.kendi hilesini yapmayan forum üyesi paramı göndercek
bence boşver hem onlar hileyi satın alan kişiler tarafından alıp kırıyorlar diye biliyom yani kendi paraları gitmiyor
kardeşim c++ eğitimi vermesi çok saçma olurdu yöneticiler bununla uğraşacak zamanları yok olsada çok uzun süre devam edilmesi öyle 1 2 haftada öğrenilmiyor.Forumdaki kaç kişi C++ yada diğer kodlama dilleri hakkında bilgili ? Bunun yüzünden ayrı bir konu bile açtım hile eğitimi verilmesi konusunda.
LazyValo hilesinde ücretsiz Key verilmeseydi o hileyi göremeyecektik bile. Umarım anlamıştırsın
Ben C++ eğitimi demedim. Neyse boşverkardeşim c++ eğitimi vermesi çok saçma olurdu yöneticiler bununla uğraşacak zamanları yok olsada çok uzun süre devam edilmesi öyle 1 2 haftada öğrenilmiyor.
lazyvaloyu satın alan kişilerden alıyorlar zaten dosyalarını yani para vermiyorlar diye biliyorum
lazyvalo dll lerini indirip oyuna inject edip geri silen bir programdı diye hatırlıyorum yani dllerinide alabilirler satın alan kişilerdenBen C++ eğitimi demedim. Neyse boşverayrıca LazyValo satın alan kişilerden falan almıyorlar. Alsalar bile anca LazyValo.exe şeklinde bir program olacaktır. Programa girip kırılması içinde Key lazım. Yani başkalarından sadece .exe halini alabilirler. Kırmak için Key lazım, eğer hilede ücretsiz anahtarlar verilmeseydi yine hileyi göremezdik
Her hile aynı mantıkta işlemiyor maalesef. Arkadaşın dediğini yapacaklarını sanmıyorum, kullanıcılardan para toplamak büyük bir dert.lazyvalo dll lerini indirip oyuna inject edip geri silen bir programdı diye hatırlıyorum yani dllerinide alabilirler satın alan kişilerden
https://memoryhackers.org/account/upgrades zaten kurucu ekibin böyle bir projesi var sanırsam.bu aslında şey gibi olabilir youtube katıl butonu gibi örneğin katıldığın zaman youtuber ayrıcalık veriyor mh de böyle bir şey yapabilir 5 tl karşılığında ne bileyim 1 hafta istediğin oyunu sınır olmadan oynama tarzı
Paralı yapsalar varya burdakı yorum kasmaya gelenlerın çogu kaçacak siteden keşke parayla satsalarbu aslında şey gibi olabilir youtube katıl butonu gibi örneğin katıldığın zaman youtuber ayrıcalık veriyor mh de böyle bir şey yapabilir 5 tl karşılığında ne bileyim 1 hafta istediğin oyunu sınır olmadan oynama tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?