Herkeze iyi günler, Bir oyunda banlandıktan sonra zaten değişmesi gereken eski bilgisayarımı yeni bir bilgisayarla değiştirdim. Fakat sadece monitör değişmemişti. Yeni bir monitör almakta istemediğimden durumu monitörün seri numarası değiştirip kolayca çözelebileceğine inanarak yardım istemiştim daha önce buradan. @iFe_z isimli kişi bana yardım edebilceğini söyledi. REVO discordunda moderatör olduğunu bu konuda bilgisinin fazla olduğunu söyledi. Bende moderatör olduğunu görünce olur dedim. Fakat adamın pek bir bilgisinin olmadığı REVO discordundaki diğer moderatör olan @uhpep 'e bile inandırıcı gelmemiş 
Her neyse yardımcı olabileceğini söyleyen @iFe_z isimli şahıs girdi bilgisayarıma birşeyler yapıyormuş gibi uğraştı. Çok anlamadığı belliydi. Yaptım dedi fakat beceremediğini test edince öğrendim. Sonra REVO adminlerine durumu ilettim. Parayı veririz dediler onuda vermediler. @uhpep denilen moderatörde ben sana yardımcı olacağım para istemiyorum dedi oda vazgeçti. Bunlar nasıl insanlar ben çözemedim şaşkınım doğrusu.
Parayı attığıma dair dekont:
Konuyla ilgili ss'ler
Ortada mağduriyet var birde kalp atıp gülüyorlar. Çok rahat ve profesyoneller.
Bunların en ağır cezayı alması için hile dağıttıklarından dolayı suç duyurusunda da bulunmak istiyorum. bu konuda yardım alacağım.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Her neyse yardımcı olabileceğini söyleyen @iFe_z isimli şahıs girdi bilgisayarıma birşeyler yapıyormuş gibi uğraştı. Çok anlamadığı belliydi. Yaptım dedi fakat beceremediğini test edince öğrendim. Sonra REVO adminlerine durumu ilettim. Parayı veririz dediler onuda vermediler. @uhpep denilen moderatörde ben sana yardımcı olacağım para istemiyorum dedi oda vazgeçti. Bunlar nasıl insanlar ben çözemedim şaşkınım doğrusu.
Parayı attığıma dair dekont:
Giriş Yap
(Not: Ödemeyi şahsi hesabımıza alamıyoruz dedi. Sanırım annesinin ve ya kız kardeşinin hesabına attırdı)Konuyla ilgili ss'ler
Giriş Yap
Giriş Yap
Ortada mağduriyet var birde kalp atıp gülüyorlar. Çok rahat ve profesyoneller.
Bunların en ağır cezayı alması için hile dağıttıklarından dolayı suç duyurusunda da bulunmak istiyorum. bu konuda yardım alacağım.