Bakıyorum ama Cronus Veya XIM dışı yok gibi Onlarada 5K vermek istemiyorum zaten topu topu 5 6 ay kullanırım heraldebence gelene kadar başka alternatiflere bak kanka
ds4windows bedava ve açık kaynak vmprotectle işini halledebilirsinBakıyorum ama Cronus Veya XIM dışı yok gibi Onlarada 5K vermek istemiyorum zaten topu topu 5 6 ay kullanırım heralde
Derken nasıl oluyor o2 PC ile bypassı var zaten
AimAssist için değil zaten macro falan atıyordum zaten kol ile oynuyorum ds4 de yasaklandı oda kaldım ortada
Aimbot kullanmak verken, ReWASD yi napcan kanka
O aktif olunca da oyunadan atıyor maalesef bütün remappingler için geçerli, bu uygulamaları hem delay düşürmek hmede macro atamak için kullanıyordum ve kolları çok fazla özelleştirebiliyoruz.Rewasd bypass dolu internette
ds4windows bedava ve açık kaynak vmprotectle işini halledebilirsin
Özelden attım, dediğim gibi çok laglı oluyor. Ben aim assist için kullanıyodum, hile kullansam bu kadar zevk almam cidden çok zevkli bir şey aim assist.Derken nasıl oluyor o
AimAssist için değil zaten macro falan atıyordum zaten kol ile oynuyorum ds4 de yasaklandı oda kaldım ortada
O aktif olunca da oyunadan atıyor maalesef bütün remappingler için geçerli, bu uygulamaları hem delay düşürmek hmede macro atamak için kullanıyordum ve kolları çok fazla özelleştirebiliyoruz.
Kendi yazdığım konuda nasıl bypass edildiğini gösterdim ama adminler daha onaylamadıDerken nasıl oluyor o
O aktif olunca da oyunadan atıyor maalesef bütün remappingler için geçerli, bu uygulamaları hem delay düşürmek hmede macro atamak için kullanıyordum ve kolları çok fazla özelleştirebiliyoruz.
Kendi yazdığım konuda nasıl bypass edildiğini gösterdim ama adminler daha onaylamadı
nasıl yapılıyor ? sanırım konunuz hala onaylanmamış , özelden anlatabilme şansınız var mı ?Kendi yazdığım konuda nasıl bypass edildiğini gösterdim ama adminler daha onaylamadı
bypass a gerek kalmadı. 8.0.2 ile bütün oyunlarda kullabilir oldu tekrardan.nasıl yapılıyor ? sanırım konunuz hala onaylanmamış , özelden anlatabilme şansınız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?