ReWASD Bypass Gelir mi yoksa başka Alternatiflere mi Yönelmeliyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
COD ve Apex rewasd yi engelledi artık kullanılamıyor acaba bir bypass yöntemi gelir mi yada Cronus Zen yada XIM Matrix mi almalıyız?

Sadece ReWASD değil çoğu remappingler engellendi klavye mouse ta aim assist vs. den çok tuş atamaları için kullanıyordum DS4 ve ReWASD yi

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI

Aimbot kullanmak verken, ReWASD yi napcan kanka :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rewasd bypass dolu internette

Bakıyorum ama Cronus Veya XIM dışı yok gibi Onlarada 5K vermek istemiyorum zaten topu topu 5 6 ay kullanırım heralde
ds4windows bedava ve açık kaynak vmprotectle işini halledebilirsin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
2 PC ile bypassı var zaten
Derken nasıl oluyor o

Aimbot kullanmak verken, ReWASD yi napcan kanka :D
AimAssist için değil zaten macro falan atıyordum zaten kol ile oynuyorum ds4 de yasaklandı oda kaldım ortada

Rewasd bypass dolu internette

ds4windows bedava ve açık kaynak vmprotectle işini halledebilirsin
O aktif olunca da oyunadan atıyor maalesef bütün remappingler için geçerli, bu uygulamaları hem delay düşürmek hmede macro atamak için kullanıyordum ve kolları çok fazla özelleştirebiliyoruz.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Derken nasıl oluyor o

AimAssist için değil zaten macro falan atıyordum zaten kol ile oynuyorum ds4 de yasaklandı oda kaldım ortada

O aktif olunca da oyunadan atıyor maalesef bütün remappingler için geçerli, bu uygulamaları hem delay düşürmek hmede macro atamak için kullanıyordum ve kolları çok fazla özelleştirebiliyoruz.
Özelden attım, dediğim gibi çok laglı oluyor. Ben aim assist için kullanıyodum, hile kullansam bu kadar zevk almam cidden çok zevkli bir şey aim assist.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Derken nasıl oluyor o

Kendi yazdığım konuda nasıl bypass edildiğini gösterdim ama adminler daha onaylamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...