Who Will You Kiss
Seçkin Üye
Kardeşim Neden Bilmediğin Bişeyi Soruyorsun Bilsen SormassınAlan adı derken site kurmak içinmi ?
örneğin insta paneli için bazıları free kullanıyo 5 günde bir kapanıyo site meselaKardeşim Neden Bilmediğin Bişeyi Soruyorsun Bilsen Sormassın
Hocam Hepsinde Bir değildir Bence İllaki temiz Host vardır ucretsız Ben zaten bakdıgımda host fıyatları baya ucmus o yuzden para ıle alamamöncekikle alacağın free alan adı ve host işini görmez 10tl para ver güzelinden al 2.si eğer html css biliyorsan siteni düzenlersinde bunu bilmediğin için nasıl arayüzü düzenliyorum diye soruyorsun büyük ihtimalle bunun içinde wordpress kullanmanı öneririm ayrıca wordpress edit eklentisi kurarak çok rahat arayüzü düzenleyebilirsin ki türkçe zaten paintte resim çizmek gibi youtubede wordpress dersi olarak daha ayrıntılı bulabilirsin
Post automatically merged:
örneğin insta paneli için bazıları free kullanıyo 5 günde bir kapanıyo site mesela
Bazı sitelerde ve discord da sunucuları olabiliyor ama atmam reklam kaçarArkadaşlar free olarak alan adı ve host nasıl alabılırım ve sıtemın ara yuzunu nasıl yapabılırım lutfen yardımcı olacaklar foruma yazabılırsınız .
Forum İle ilgilli Sebebsiz Yorum Atmayın report ederim !
Kardeşim yazılım dili dili html php vc. biliyosan zaten buraya çıkmazsın sana burda kimse de öğretemez youtube aç dersleri var bilmiyorsan tabii öğren, işine yarayacak bir hosting bul bir de alan adı sonra satın al Cpanel den olsun wordpress olsun halledersin yani zor bişey değil. ne sitesi açacaksın ?
Çok Teşekkür Ederim Dostum Şimdi Bakacam.dot tk diye bir site vardı domain veriyordu sanırım ve freehosting diye bir site vardı orasıda hosting sağlıyordu. Hala öyle mi bilmiyorum ama bi bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?