Rica Etsem Yardım Edebilirmisiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar free olarak alan adı ve host nasıl alabılırım ve sıtemın ara yuzunu nasıl yapabılırım lutfen yardımcı olacaklar foruma yazabılırsınız .

Forum İle ilgilli Sebebsiz Yorum Atmayın report ederim !

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
öncekikle alacağın free alan adı ve host işini görmez 10tl para ver güzelinden al 2.si eğer html css biliyorsan siteni düzenlersinde bunu bilmediğin için nasıl arayüzü düzenliyorum diye soruyorsun büyük ihtimalle bunun içinde wordpress kullanmanı öneririm ayrıca wordpress edit eklentisi kurarak çok rahat arayüzü düzenleyebilirsin ki türkçe zaten paintte resim çizmek gibi youtubede wordpress dersi olarak daha ayrıntılı bulabilirsin
Post automatically merged:

Kardeşim Neden Bilmediğin Bişeyi Soruyorsun Bilsen Sormassın
örneğin insta paneli için bazıları free kullanıyo 5 günde bir kapanıyo site mesela

Üye
6 HİZMET YILI
Free Sekilde Host Alman Pek İşine Yaramayacaktır Biraz Para Vererek Oluşturabilirsin Html Css Bilen Birine Arayüz Düzenlettirebilirsin veya Udemy Gibi Yerlerden Ücretsiz Başlangıç Kursları Bulabilirsin

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
öncekikle alacağın free alan adı ve host işini görmez 10tl para ver güzelinden al 2.si eğer html css biliyorsan siteni düzenlersinde bunu bilmediğin için nasıl arayüzü düzenliyorum diye soruyorsun büyük ihtimalle bunun içinde wordpress kullanmanı öneririm ayrıca wordpress edit eklentisi kurarak çok rahat arayüzü düzenleyebilirsin ki türkçe zaten paintte resim çizmek gibi youtubede wordpress dersi olarak daha ayrıntılı bulabilirsin

örneğin insta paneli için bazıları free kullanıyo 5 günde bir kapanıyo site mesela
Hocam Hepsinde Bir değildir Bence İllaki temiz Host vardır ucretsız Ben zaten bakdıgımda host fıyatları baya ucmus o yuzden para ıle alamam :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar free olarak alan adı ve host nasıl alabılırım ve sıtemın ara yuzunu nasıl yapabılırım lutfen yardımcı olacaklar foruma yazabılırsınız .

Forum İle ilgilli Sebebsiz Yorum Atmayın report ederim !
Bazı sitelerde ve discord da sunucuları olabiliyor ama atmam reklam kaçar

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kardeşim yazılım dili dili html php vc. biliyosan zaten buraya çıkmazsın sana burda kimse de öğretemez youtube aç dersleri var bilmiyorsan tabii öğren, işine yarayacak bir hosting bul bir de alan adı sonra satın al Cpanel den olsun wordpress olsun halledersin yani zor bişey değil. ne sitesi açacaksın ?

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ücretsiz istiyosun ama emeğini verirsin senden geri alırlar ben emeğin boşa gitmesin diye böyle önerdim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
git ücretli host alan adı al uğraşma.

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kard
Kardeşim yazılım dili dili html php vc. biliyosan zaten buraya çıkmazsın sana burda kimse de öğretemez youtube aç dersleri var bilmiyorsan tabii öğren, işine yarayacak bir hosting bul bir de alan adı sonra satın al Cpanel den olsun wordpress olsun halledersin yani zor bişey değil. ne sitesi açacaksın ?

Dostum Oraya Yazdığımı İyi Okursan Nasıl Alırım Birde Yotbda Arama Sanki Hiç bişey bilmiyormuşum durumuna sokdun Beni Derdim Ögrenmek Deil Nasıl Alırım Konu İle alakasız Yorum Yapma.

G♥A♥Z♥I♥ M♥U♥S♥T♥A♥F♥A♥ K♥E♥M♥A♥L♥ A♥T♥A♥T♥U♥R♥K♥
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bedava alan adı almak hem tehlikeli hem sacma sapan alan adları alırsın ancak. Eger. Free alırım illa diyorsan domain sitelerine bakmanı tercih ederim.

ForzaRasputin
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
dot tk diye bir site vardı domain veriyordu sanırım ve freehosting diye bir site vardı orasıda hosting sağlıyordu. Hala öyle mi bilmiyorum ama bi bakabilirsin.

Who Will You Kiss
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
dot tk diye bir site vardı domain veriyordu sanırım ve freehosting diye bir site vardı orasıda hosting sağlıyordu. Hala öyle mi bilmiyorum ama bi bakabilirsin.
Çok Teşekkür Ederim Dostum Şimdi Bakacam.

Hocam Forumu Kiltlermisiniz YSFCAN35 yardımcı oldu teşekkürler herkeze !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...