mta zaten direkt dll yi saf dışı bırakıyor ama dediklerini tam bilmiyorum özele geçer misin
Dikkatli okursanız arkadaş samp diyor mta demiyor.''asi inject ile belirli hileleri sokabiliyorsun'' kastın nedir hocam mtaya ne gibi hileler sokulabilir?
ClentSunucu hangi programı kullanıyor ?
kanka link atıyımı?sunucunun kullandığı programı öğrenip buraya yazarmısın
Kullandığı program clent.sunucunun kullandığı program nedir?
Kanka mta değil samp progrma bu Rina Client (DsB 1.4)''asi inject ile belirli hileleri sokabiliyorsun'' kastın nedir hocam mtaya ne gibi hileler sokulabilir?
Yapan kişi c++ dan yaptığını söylüypr hangi clienti kullandığını araştırmadımSunucu hangi programı kullanıyor ?
Mtayı bilmiyorum fakat gta_sa.exe dosyasının içine cheatsv.asi gibi hileler sokabiliyorsun fakat rina da bunlar çalışmıyor bazı hileler giriyor sadexe onuda client algılamıyor ama oyundan atıyor''asi inject ile belirli hileleri sokabiliyorsun'' kastın nedir hocam mtaya ne gibi hileler sokulabilir?
C++ dan kodluyormuş clienti sunucu ne ile korunuyor hiçbir fikrim yokdostum ne kullandığını söylersen seve seve yardımcı olurum
Kullandığı güvenliği bilmiyorum ama client ramleri falan taramıyor direk hard diski tarıyor client açıkken arkaya samp hack yazsan bile client cromu kapatıyor ne var ne yok tarıyor asi inject ettiğib zaman oyundan atıyor veya değiştirilmiş gta sa bulundu diyorsunucunun kullandığı programı öğrenip buraya yazarmısın
C++ ile yazılmışprogram ney sunucunun kullandığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?