- Yasaklandı
-
Banlı Üye
evet biliyorum bende işte mh ücretsizini yapabilirmi diye soruyorum pubg ye benziyor hilesi çıkması lazım bu oyununbu oyunun hilesi genelde para ile satılıyor bir kaç sitede görmüştüm
pubg mobile nin grafiklerinden daha iyi grafikleri var nasıl popüler olmazPopüler bir oyun olmadığından dolayı geleceğini sanmıyorum ama yöneticiler daha iyi bilir
kitle yok ama oyun güzel görünüyor aynı pubg mobile gibi sadece grafikler daha iyiçoğunluğa göre yapılacak bir eylem, gerçi oyunun oyniyan kitlesi çok yok.
oyun steamda ücretsiz zaten neyini satın alıcan sadece ücretsiz hilesi yok hepsi paraylan satılıyorBu oyunu ilk defa duyuyorum, aramam gerekecek, kesinlikle satın alıp hilesini bulmaya çalışacağım.
oyun güzel görünebilir, ama zaten forum dışında bir sürü hileler var. başka yerlerdende bulabilirsiniz rahatlikla. oyun hileci kaynıyor.kitle yok ama oyun güzel görünüyor aynı pubg mobile gibi sadece grafikler daha iyi
evet ama şimdi şuan hilesi yokyanlış hatırlamıyorsam bir zamanlar forumda bu hile vardı
ben çok araştırdım youtubede olsun googlede olsun bir tane bile bulamadım ücretsiz millet nerden buluyorki acabaoyun güzel görünebilir, ama zaten forum dışında bir sürü hileler var. başka yerlerdende bulabilirsiniz rahatlikla. oyun hileci kaynıyor.
yok valla bulamadım bulsam oynardımararsan bulursun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?