Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Hilenin dosyaları fixlenmis, Inject yapmadan girdim ve banlandım. Bir dosya buldu galiba sistemde. Hile güncellenmeden oyunu girmeyiniz. Ben Prefetch, Temp ve %temp%'i sildim girdim ban yedim, 2 hesaptan. Sizlere tavsiye, açıklama gelene kadar girmeyin!

Anticheat: TenProtect
Platform: 32 bits / 64 bits
Engine: Tencent's QuickSilver X

La ne belli edicem. Oyuna giriyoruz 20 sn olmadan oyundan atıyor sonra birdaha giremiyorsun. Hileyi kullanamadan 2 hesap banlatıp hdd ban yedim ben
Ayni sorun bendede var kardeşim regedit'de bir dosya scan yapıp atıyor! Yardim istersen yaz, burada millete klavye arkasından artislik yapma, Lan'li konuşma! Hileyi kullanınca sorun yok, milletin içinden geç ama baktın çalışmıyor yada ban yedin, Hilenin yapımcısını küfür et veya milleti dalaş. Sen sorsan bile burada bulunan kimse seni yardim etmek istemez.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
tyTyDRG.png

//

Under mainternance again

Son düzenleme:
#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
2 Year ago i begin code, improve this cheat and worked so much about keeping cheat update and safe but i got failed at least.

Still i getting messages about this cheat. So, i asking; If you guys still want this cheat press "Like" button placed at below and i'll know how many ppl wants that. And will work for that.
Post automatically merged:

2 yıl önce bu hileyi kodlamaya ve geliştirmeye başladım. Güncel ve güvenli tutmak için ne kadar çaba göstersem de malesef sonunda pes ettim.

Fakat aradan yıl geçmesine rağmen hala mesaj atan arkadaşlar var. Hilenin tekrardan gelmesini isteyenler bu mesaja like atabilir böylecelikle isteyen kişilerin sayısını görebilirim ve ona göre tekrardan projeye başlayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...