kardeşim daha önceden banlanmıştım. pcye format attım başka bi gerekçe ile neyse tam maç buluyor match found diyor ban man admin falan bişeyler yazıyor ekranda sorun neyden kaynaklı acaba? farklı bi hesaptan giriş yapıyorumROE ve PUBG nin anti cheatları farklı. ROE hilesi yüzünden PUBG den ban yeme şansınız 0. İyi günler.
Ban man admin falan diye bir hata görmedim daha önce. Geçmiş olsun.kardeşim daha önceden banlanmıştım. pcye format attım başka bi gerekçe ile neyse tam maç buluyor match found diyor ban man admin falan bişeyler yazıyor ekranda sorun neyden kaynaklı acaba? farklı bi hesaptan giriş yapıyorum
yardımcı olur musun?
akşam eve gittiğimde ss alıp göndersem inceler misin ?Ban man admin falan diye bir hata görmedim daha önce. Geçmiş olsun.
Ağa sen ban yemismiydinMurat bey aim i düzelttiniz mi gözünüzün yağını yalıyayım
PC Ban oluyor daha önce Ban yediğin için PC karalistedekardeşim daha önceden banlanmıştım. pcye format attım başka bi gerekçe ile neyse tam maç buluyor match found diyor ban man admin falan bişeyler yazıyor ekranda sorun neyden kaynaklı acaba? farklı bi hesaptan giriş yapıyorum
yardımcı olur musun?
PC Ban oluyor daha önce Ban yediğin için PC karalistede
Aynı sıkıntı bende de var format attım yeni SSD aldım yeni ethernet kartı aldım hwid değiştirdim mac değiştirdim 5 farklı hesapla denedim ve sonuç olumsuzIs there any solution to the HWID ban? I tried to reinstall the system, replace the hard disk, and replace the network card, but nothing worked.
-------
HWID yasağına bir çözüm var mı? Sistemi yeniden yüklemeyi, sabit sürücüyü değiştirmeyi, ağ kartını değiştirmeyi denedim, ancak hiçbir etkisi olmadı.
Biz daha maçı bitirmeden Ban yedikİlginç bir durum ki 3 tane hesap ban yedi hwid ban yemedim hala
admin su banned bi care bulsan varya okadar iyi olucakki kurtulucaz bu kopeklerden
Anakartınızı değiştirin düzelir.Aynı sıkıntı bende de var format attım yeni SSD aldım yeni ethernet kartı aldım hwid değiştirdim mac değiştirdim 5 farklı hesapla denedim ve sonuç olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?