Üye
Elinize sağlık çok iyi
beraber oynuyabilirizElinize sağlık çok iyi
Ara sıra solo atıyorum zevk için onun dışında çok oynamıyorum genede teşekkürlerberaber oynuyabiliriz
hilenin undetected özelliği yok, hile dediğin oyun güncelleme alınca bir defalığına fixlenir yola devam edersin. her gün her gün hile bakıma alınıyor kısıtlı süre oynayabiliyoruz
Doğru diyorsun murat abi sinirlenme onlar senin ne kadar emek harcadığını bilmiyor sen bizim için her güncellemede tekrar güncelliyorsun hileyi kodlama bilse konuşsa o da yok daha iyisini yapsa o da yokPardon da kimsin sen?
Daha iyisini yapabiliyosan buyur otur yap, ordan oturup boş yapmak kolay kodumun gerzeği. Oyuna 2 saatte bir güncelleme geliyor, ve özellikle benim ("BEN") hilemi fixlemek amacıyla yapılan güncellemeler.
Public hile kullanıyosun, aynı hileye adamlarda erişebiliyo, bilinçsiz yaratıklardan ibaretsiniz, hiçbirşey hak etmiyorsunuz. Defol git ve birdaha buralara gelme kodumun büyüten ergeni. Az o *****ü kaldırda insan içine çık belki biraz insanlığa dair fikirlerin olur.
Siz adamın dibisiniz. Helal olsunSteam üzerinden ilişkilendirilen bazı şeyler var onları inceliyoruz, kısa süre içerisinde çözücez.
reis valla doru diyonda adamlar 1 gün içinde hileyi fixliyor. farkındayız adamları bıktırmaya çalıştıgının ancak sen 1 kişi yapıyorsun adamların ekibi min.500 dür. ama 1 memory hackers coderi 1000 kişiye mal olur. seviliyorsun <3Pardon da kimsin sen?
Daha iyisini yapabiliyosan buyur otur yap, ordan oturup boş yapmak kolay kodumun gerzeği. Oyuna 2 saatte bir güncelleme geliyor, ve özellikle benim ("BEN") hilemi fixlemek amacıyla yapılan güncellemeler.
Public hile kullanıyosun, aynı hileye adamlarda erişebiliyo, bilinçsiz yaratıklardan ibaretsiniz, hiçbirşey hak etmiyorsunuz. Defol git ve birdaha buralara gelme kodumun büyüten ergeni. Az o *****ü kaldırda insan içine çık belki biraz insanlığa dair fikirlerin olur.
reis valla doru diyonda adamlar 1 gün içinde hileyi fixliyor. farkındayız adamları bıktırmaya çalıştıgının ancak sen 1 kişi yapıyorsun adamların ekibi min.500 dür. ama 1 memory hackers coderi 1000 kişiye mal olur. seviliyorsun <3