Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
reis hwid ban çözümü lütfen artık sadece 1 kere belli etmeden girdim hile ile fakat direk hwid attılar :(
-lütfen cevap ver reis çalışmalar ne durumda?
@KetchUpMaze

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
oyun bekleniyor diyor hiç bir zaman açamadım her yardım edermisiniz

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şansmıdır nedir fake den denedim bir şey olmaz gireyim dedim ban yedim diğerinden girseydim keşke :d

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Uygulama üzerinde güncelleniyor şeklinde turuncuya bürünmüş durumda son anda ban yemekten kurtuldum forumda hala çalışıyor olarak gözüküyor.

edit: Ayrıca aimbot bende LShift'e tıkladığım anda sağa sola kaymaya başlıyor. (Aimbot'u left shifte adadım)

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
abi yine mi güncelleme geldi ya yeter

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ban sorunu yoktu aslında relog atayım dedim güncelleme yemiş :D ban yiyenler bence hileyi aşırı belli edip reportlanıp yiyor

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynen ben çok reportlanmışımdır :D

Hayrına steam hesabı açacak yokmu :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hile public hile olduğundan 1 gün içerisinde fix yiyor. Her saat XMaze kendi hesaplarıyla girip deniyor. Otomatik bir şekilde ban attığı zaman hileyi kapatıp güncellemeye alıyor sizin iyiliğiniz için.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ne zaman güncellenir tadına varamadık :)

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
hilenin undetected özelliği yok, hile dediğin oyun güncelleme alınca bir defalığına fixlenir yola devam edersin. her gün her gün hile bakıma alınıyor kısıtlı süre oynayabiliyoruz

Pardon da kimsin sen?

Daha iyisini yapabiliyosan buyur otur yap, ordan oturup boş yapmak kolay kodumun gerzeği. Oyuna 2 saatte bir güncelleme geliyor, ve özellikle benim ("BEN") hilemi fixlemek amacıyla yapılan güncellemeler.

Public hile kullanıyosun, aynı hileye adamlarda erişebiliyo, bilinçsiz yaratıklardan ibaretsiniz, hiçbirşey hak etmiyorsunuz. Defol git ve birdaha buralara gelme kodumun *** büyüten ergeni. Az o *****ü kaldırda insan içine çık belki biraz insanlığa dair fikirlerin olur.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Pardon da kimsin sen?

Daha iyisini yapabiliyosan buyur otur yap, ordan oturup boş yapmak kolay kodumun gerzeği. Oyuna 2 saatte bir güncelleme geliyor, ve özellikle benim ("BEN") hilemi fixlemek amacıyla yapılan güncellemeler.

Public hile kullanıyosun, aynı hileye adamlarda erişebiliyo, bilinçsiz yaratıklardan ibaretsiniz, hiçbirşey hak etmiyorsunuz. Defol git ve birdaha buralara gelme kodumun büyüten ergeni. Az o *****ü kaldırda insan içine çık belki biraz insanlığa dair fikirlerin olur.
Doğru diyorsun murat abi sinirlenme onlar senin ne kadar emek harcadığını bilmiyor sen bizim için her güncellemede tekrar güncelliyorsun hileyi kodlama bilse konuşsa o da yok daha iyisini yapsa o da yok

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Pardon da kimsin sen?

Public hile kullanıyosun, aynı hileye adamlarda erişebiliyo, bilinçsiz yaratıklardan ibaretsiniz, hiçbirşey hak etmiyorsunuz. Defol git ve birdaha buralara gelme kodumun büyüten ergeni. Az o *****ü kaldırda insan içine çık belki biraz insanlığa dair fikirlerin olur.
reis valla doru diyonda adamlar 1 gün içinde hileyi fixliyor. farkındayız adamları bıktırmaya çalıştıgının ancak sen 1 kişi yapıyorsun adamların ekibi min.500 dür. ama 1 memory hackers coderi 1000 kişiye mal olur. seviliyorsun <3

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
reis valla doru diyonda adamlar 1 gün içinde hileyi fixliyor. farkındayız adamları bıktırmaya çalıştıgının ancak sen 1 kişi yapıyorsun adamların ekibi min.500 dür. ama 1 memory hackers coderi 1000 kişiye mal olur. seviliyorsun <3

Bütün sistemlerini oturup çözmeye çalışıyoruz, güzel ilerlemeler kaydettik fakat kesinleştirmek için ufak adımlar atmak zorundayız elimizdeki kozları kullanırsak güncelleme süreleri dahada uzar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...