Onaylı Üye
Sürüm protokolünden değiştirebilirsiniz. Riot nerede kurulu ise oradan girip client dosyalarını silebilirsin . Bunun dışında bir çözüm yolu daha var , öncelikle görev yöneticisini açıp riot ile alakalı bütün herşeyi kapatın sonrasında LoL'ün kısayolunu bulun sağ tıklayın sonrasında özelliklere girin,uyumluluk yerine gelip bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini tik'leyin, uygulaya bastıktan sonra kısayoldan LoL'ü açın sorununuz çözülecektir.Dosyalarını silip nereden yükleyeceğimi anlamadım ve DNS ile nasıl güncelleyebilirim şu an Cloudflare DNS kullanıyorum tek bildiğim o.
Ayarlar Kısmından Onarıcıyı AçabilirsinEn son maçtayken internetim kesilmişti ardından ALT TAB atıp oyundan çıkmak zorunda kaldım internetim geldiğinde oyunu tekrar açtım ancak karşıma Güncelle ekranı geldi bastım ve böyle yüklenip kalmaya devam etti yaklaşık yarım saattir bekliyorum. Çözümü nedir? (Hextech Repair Tool'u da çalıştırdım ancak bir sonuç alamadım.)
Onu da denedim ancak bu sefer deAyarlar Kısmından Onarıcıyı Açabilirsin
En Son Tekrar Kurulum Yapabilirsin Sorunu Kökden ÇözerOnu da denedim ancak bu sefer de
"Oyunun Güncel
Oyunun hazır, onarıma gerek yok" diyor.
Client'e girip LoL'e basın sağ üstteki çark'a basın , "onar" seçeneğine basın onarım bittiğinde sorununuz çözülecektir.En son maçtayken internetim kesilmişti ardından ALT TAB atıp oyundan çıkmak zorunda kaldım internetim geldiğinde oyunu tekrar açtım ancak karşıma Güncelle ekranı geldi bastım ve böyle yüklenip kalmaya devam etti yaklaşık yarım saattir bekliyorum. Çözümü nedir? (Hextech Repair Tool'u da çalıştırdım ancak bir sonuç alamadım.)
Onu da denedim ancak bu sefer deClient'e girip LoL'e basın sağ üstteki çark'a basın , "onar" seçeneğine basın onarım bittiğinde sorununuz çözülecektir.
temp,prefetch siliniz ve tekrar deneyin .Onu da denedim ancak bu sefer de
"Oyunun Güncel
Oyunun hazır, onarıma gerek yok" diyor.
İkisini de sildim hatta oyunun kurulu olduğu diski de değiştirdim ancak sorun hala aynı.temp,prefetch siliniz ve tekrar deneyin .
Client'i silip tekrar yüklemeyi denermisiniz .İkisini de sildim hatta oyunun kurulu olduğu diski de değiştirdim ancak sorun hala aynı.
Client'i nasıl silip tekrar yükleyeceğim?Client'i silip tekrar yüklemeyi denermisiniz .
Bilgisayara iki kez reset attım şimdi de modeme atacağım ve ek olarak Client onarım yapmıyor gerek yok oyunun zaten hazır diyor.Client onarımı yapılmasına rağmen görmüyorsa modeme ve bilgisayara reset atmayı deneyin bir de.
Tamam modeme reset atıp clienti kapatıp açıp geri dönüş sağlar mısın?Bilgisayara iki kez reset attım şimdi de modeme atacağım ve ek olarak Client onarım yapmıyor gerek yok oyunun zaten hazır diyor.
Az önce resetledim ve hala aynı maalesef.Tamam modeme reset atıp clienti kapatıp açıp geri dönüş sağlar mısın?
Dosyalarını silip tekrar yükleyebilirsin eğer ki silmek için kısayolu yok ise . Bunun dışında DNS ile güncellemeyi deneyebilirsiniz .Client'i nasıl silip tekrar yükleyeceğim?
Dosyalarını silip nereden yükleyeceğimi anlamadım ve DNS ile nasıl güncelleyebilirim şu an Cloudflare DNS kullanıyorum tek bildiğim o.Dosyalarını silip tekrar yükleyebilirsin eğer ki silmek için kısayolu yok ise . Bunun dışında DNS ile güncellemeyi deneyebilirsiniz .
Majest'inde dediği gibi VPN ile cliente giriş yap muhtemelen sorunun çözülecek oyuna girdiğinde VPN'yi kapatabilirsin.Az önce resetledim ve hala aynı maalesef.
Sürüm protokolünden değiştirebilirsiniz. Riot nerede kurulu ise oradan girip client dosyalarını silebilirsin . Bunun dışında bir çözüm yolu daha var , öncelikle görev yöneticisini açıp riot ile alakalı bütün herşeyi kapatın sonrasında LoL'ün kısayolunu bulun sağ tıklayın sonrasında özelliklere girin,uyumluluk yerine gelip bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini tik'leyin, uygulaya bastıktan sonra kısayoldan LoL'ü açın sorununuz çözülecektir.Dosyalarını silip nereden yükleyeceğimi anlamadım ve DNS ile nasıl güncelleyebilirim şu an Cloudflare DNS kullanıyorum tek bildiğim o.
DNS adresim zaten 1.1.1.1 olarak kullanıyorum. Client dosyalarını silersem oyuna nasıl erişim sağlayacağım?Sürüm protokolünden değiştirebilirsiniz. Riot nerede kurulu ise oradan girip client dosyalarını silebilirsin . Bunun dışında bir çözüm yolu daha var , öncelikle görev yöneticisini açıp riot ile alakalı bütün herşeyi kapatın sonrasında LoL'ün kısayolunu bulun sağ tıklayın sonrasında özelliklere girin,uyumluluk yerine gelip bu programı yönetici olarak çalıştır seçeneğini tik'leyin, uygulaya bastıktan sonra kısayoldan LoL'ü açın sorununuz çözülecektir.
VPN açtım yine aynı sorun.Majest'inde dediği gibi VPN ile cliente giriş yap muhtemelen sorunun çözülecek oyuna girdiğinde VPN'yi kapatabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?