Riot Games oyunlarında skin sahibi olmak rakibe üstünlük sağlar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence Riot'un oyunlarında skinlerle alakalı problemler var çünkü turnuvalarda bile bazı skinleri yasak ediyorlar. Bu skinlerin saçma sapan da olsa küçük veya büyük üstünlük sağladığı yerler var. Sizin şahit olduğunuz şeyler nelerdir? Bazıları psikolojik diyor, size öyle geliyor diyor fakat yıllardır FPS oyunları oynamış birisi olarak kesinlikle bunun psikolojik olarak, etkilenerek hissedilen bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Kanka psikolojik değil, Blitzcrank'ın bir kostümü buglu mesela. Bilen insan değişik işler yapabiliyor, Riot kostümü bozmamak için direkt olarak kostümü yasaklıyor.

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben Valorant'ta psikolojik olduğuna inanıyorum, silahın sesi bile gerçekten bir üstünlük sağlıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kendi adıma konuşuyorum. Bence hiçbir üstünlüğü yok.

finalde kendisi kaybetmiş
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Katarina'da skin changer kullanıyorum, skinsiz sarmıyor ama skinleri bayağı sarıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Abi psikolojik değil; örneğin, Blitzcrank In bir kostüm giyiyor. Riot, bilenler tarafından bozulmaması için kostümü direkt olarak yasaklıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Riot skin satmak için bile olsa insanın aklına böyle bir düşünce sokuyor olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hicbir üstünlügü yok yasaklamalarının nedenı buyuk ıhtımalle anımasyonlarıdır

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
malasef knk bi üstünlük sağlamıyor

Hi enow are you
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
maalesef sağlıyo ekstra özgüvenli olduğunu düşünsene?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bazı skinler gerçekten yavaş geliyor değişik hissettiriyor yalan yok

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Valorant için bence psikolojik çünkü silahın sesi animasyonu hissiyatı çok hype lıyor

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bazı noktalarda sağlıyor seninde dediğin gibi Mesela iBlitz kostümü hitboxu bozuk bi kostüm

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben Valorant'ta psikolojik olduğuna inanıyorum, silahın sesi bile gerçekten bir üstünlük sağlıyor.
valorant ta dediğin gibi lakin loldeki bazı kostümlerin hitbox u fazla hatta bazı kostümler var örneğin iblitz kostümünün q hitboxu daha az bu yüzden bildiğin pay to lose karakteri aynı şekilde yolların kralı blitzcrank , atlantis syndra ,ajan xin xhao ve bir kaç kostüm daha vardı bunların da bazı yeteneklerinin hitboxu fazla (atlantis syndra q su , bc q su xin xhao nun w su (ayrıca mızrağı normalden daha uzun)) lakin tabiki normalde kostümler ekstra güç sağlamıyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir oyun geliştiricisi olarak skinler değiştiği zaman mecburen hitbox'da değişir nettir. Hitboxlarla alakalı problemler yaşandığını kesinlikle düşünüyorum. Hangi oyun olursa olsun düşmana fırlatılan her türlü şey (mermi , yetenek,bomba etc.) her türlü objenin kendine ait bir collider'i mevcuttur. Çoğu skinde bunlar değişiklik gösteriyor. Daha başka sebeplerde olabilir fakat ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hiç bir faydası yok arkadaşlar sadece bazı skinlerin hitbox dediğimiz şeyleri normal haline göre daha iyi bu yüzden turnuvada üstünlük olmasın adil bir maç çıksın diye yasaklıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
valorant cs go gibi oyunlarda skinle var evet güzeller ama bence hiç bir etki sağlamıyorlar önemli olan aimminizi iyi olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...