Onaylı Üye
eskiden kod adı ashe kostümünün ulti hitboxu normalden fazlaydi 300 400 menzil yakından gecen ulti bile deyiyordu bitane esports macinda bile olmustu buBence Riot'un oyunlarında skinlerle alakalı problemler var çünkü turnuvalarda bile bazı skinleri yasak ediyorlar. Bu skinlerin saçma sapan da olsa küçük veya büyük üstünlük sağladığı yerler var. Sizin şahit olduğunuz şeyler nelerdir? Bazıları psikolojik diyor, size öyle geliyor diyor fakat yıllardır FPS oyunları oynamış birisi olarak kesinlikle bunun psikolojik olarak, etkilenerek hissedilen bir şey olduğunu düşünmüyorum.
tabiki etkisi var bir el def skin oyna valo ve lolde sonra skinli oyna cok fark ettiriyorBence Riot'un oyunlarında skinlerle alakalı problemler var çünkü turnuvalarda bile bazı skinleri yasak ediyorlar. Bu skinlerin saçma sapan da olsa küçük veya büyük üstünlük sağladığı yerler var. Sizin şahit olduğunuz şeyler nelerdir? Bazıları psikolojik diyor, size öyle geliyor diyor fakat yıllardır FPS oyunları oynamış birisi olarak kesinlikle bunun psikolojik olarak, etkilenerek hissedilen bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Animasyonlu skinleri sanırım iptal ettiler çünkü animasyonsuz skinler daha hızlı reaksiyon gösteriyordu ve genel skinlerin ise bence kesinlikle vuruş değiştirdiğini düşünüyorum bu psikolojik olamaz.Bence Riot'un oyunlarında skinlerle alakalı problemler var çünkü turnuvalarda bile bazı skinleri yasak ediyorlar. Bu skinlerin saçma sapan da olsa küçük veya büyük üstünlük sağladığı yerler var. Sizin şahit olduğunuz şeyler nelerdir? Bazıları psikolojik diyor, size öyle geliyor diyor fakat yıllardır FPS oyunları oynamış birisi olarak kesinlikle bunun psikolojik olarak, etkilenerek hissedilen bir şey olduğunu düşünmüyorum.
aga skin bence ozguven falan veriyor rakibi yenceğini rahtalıkla düşünyorsun ve rakibi gördüğünde endşelenmiyorunBence Riot'un oyunlarında skinlerle alakalı problemler var çünkü turnuvalarda bile bazı skinleri yasak ediyorlar. Bu skinlerin saçma sapan da olsa küçük veya büyük üstünlük sağladığı yerler var. Sizin şahit olduğunuz şeyler nelerdir? Bazıları psikolojik diyor, size öyle geliyor diyor fakat yıllardır FPS oyunları oynamış birisi olarak kesinlikle bunun psikolojik olarak, etkilenerek hissedilen bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Reis psikoloji hayattaki en önemli skill ya bakmadan bile vurursun o an gaza geldiysen fkbbskbdonbazı skinler cidden daha iyi oynatıyor vuruş hissyati felan psikolojikmi bilmem ama cidden iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?