I love Vi
Seçkin Üye
Kanka zamanında kassadin mainledim yine de çıkamadım. Çıkmayı boşver bi ara plattan golda düşeyim diye uğraştım düşürmedi oyun -52lp ye inmiştim. Kaderimde bu da mı vardıııııkanka surekli aynı movelar aynı oynayış stiliyle oynarsan ya düşersin ya çıkarsın mesala lolde sadece bir şampiyon ile lig atlıyorlar benım arkadas 300 oyun gümüştü master mainledi suan 330 oyun plat 2 mesela dedıgım gıbı bır hero oynamaya bak ve oyun stilini değiştir
Kanka immo prem var plat eloda beraber oynadık ben plat 1 den çıkamadım benimle beraber girdiği hesap elmas oldu nasıl oldu bizde anlamadık. Genellikle ikimiz de top fragger bitiriyoruz ama kaybediyoruz.valorantta yanina bir iyi oynayan pre alırsan çıkmayacağın yer yok çıkamassanda o senin aiminin kötülüğü olur bir tık
Duellocu almak yerine sova sage brimstone gibi karakterleri siz almayı deneyin birde .Kanka zamanında kassadin mainledim yine de çıkamadım. Çıkmayı boşver bi ara plattan golda düşeyim diye uğraştım düşürmedi oyun -52lp ye inmiştim. Kaderimde bu da mı vardııııı
Post automatically merged:
Kanka immo prem var plat eloda beraber oynadık ben plat 1 den çıkamadım benimle beraber girdiği hesap elmas oldu nasıl oldu bizde anlamadık. Genellikle ikimiz de top fragger bitiriyoruz ama kaybediyoruz.
Kanka sage mainim grim gibi wall atabiliyorum. Normal site girişini kapatmak için de wall atıyorum iki türlü de kaybediyorumDuellocu almak yerine sova sage brimstone gibi karakterleri siz almayı deneyin birde .
Kanka yıllardır lol oynuyorum 2014-2015 civarı başladım daha da stratejim kalmadı yani :d bu arada valoda istediğin kadar aim kas yanında iyi pren olsun ki denendi onaylandı elmas-immo arası oynanmıyor kanka. her maç garanti 1 afk ve troll var ztn. Frankfurt gireyim dersen yine afk var ve bu sefer 0 info varKanka lol biraz strateji , oyun bilgisi ve az da olsa kol ister. Takımına gelenler yüzünden çıkamıyor olabilirsin veya da kendini iyi görüp ortalama plat gibi oynuyorsundur. Valoda ise tamamen koluna bağlıdır. Valoda aimini geliştirirsen ve yanına iyi insanlar bulursan 2 oyunda da lig atlarsın.
En iyisi şu şekilde yapın 0 hesap açın ve 15 maç kaybetmeden yüksek kda maçlar alın bitince muhtemelen sizi dia 1 atacak ama hesabın güven skorundan dolayı daha iyi oyuncular ile oynayacaksınız .Kanka sage mainim grim gibi wall atabiliyorum. Normal site girişini kapatmak için de wall atıyorum iki türlü de kaybediyorum
Post automatically merged:
Kanka yıllardır lol oynuyorum 2014-2015 civarı başladım daha da stratejim kalmadı yani :d bu arada valoda istediğin kadar aim kas yanında iyi pren olsun ki denendi onaylandı elmas-immo arası oynanmıyor kanka. her maç garanti 1 afk ve troll var ztn. Frankfurt gireyim dersen yine afk var ve bu sefer 0 info var
Kanka 0 hesap açar kasarım ama main hesapta skinler battlepass fln var çöp olsun istemiyorum yaEn iyisi şu şekilde yapın 0 hesap açın ve 15 maç kaybetmeden yüksek kda maçlar alın bitince muhtemelen sizi dia 1 atacak ama hesabın güven skorundan dolayı daha iyi oyuncular ile oynayacaksınız .
ne kadar ücret yatırdın komutan1324 cüğüm.Kanka 0 hesap açar kasarım ama main hesapta skinler battlepass fln var çöp olsun istemiyorum ya
özellikle gold eloda çok oluyor stackAllah yardımcın olsun ben de aynı durumdayım seninle iyi anlıyorum seni
Kanka kumar oynayıp parayı kırıp sağlam yatırdım her silahta en azından 1 skinim var yani öyle söyleyeyimne kadar ücret yatırdın komutan1324 cüğüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?