- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
Ben hiç bir e sporcuda öyle bir dönüş görmedim ve bence mümkün değil, 1000 hzlik corsair mouse um var macro ayarlasam dahi öyle bir dönüş yapamadım şuana kadar.Söylediğin olayı tamamen yaşamaktayım dostum. Aynı şeyleri düşünüyor söylüyorum kaç gündür. Script kullanımında space basarken ki mouse kontrolu script kullanmadan da yapılabiliyor mu böyle dönüşler mümkün mü ? bazı yayıncılar Holy gibi çok keskin dönüyor menzilini tam anlamıyla mükemmel kullanıyor bunu bir taktiği yolu mu var acaba yoksa bir destekleyen programları mı var diye düşünüyorum bende.
Hile yapmak csgo kadar kolay olmasa da aslında o kadar zor değil.hilesi var.Similasyon oyunun da hile yapmak için cheat engine kurdum.Valo dan 3 ay ban yedim.Hwid yemek isteyen açabilir.
Nasıl izin veriyor kardeşim hep ban atiyoAynen kardeşim benim izin veriyor
Ben sadece 2 oyun atabiliyorumYakalanırsan banlanıyorsun yakalanmadığın müddetçe sorun yok. İzin vermekten ziyade sürekli piyasaya yeni scler çıkıyor ve bir süre o yeni scler detected olmadan yoluna devam ediyor.
Eğer bir kere yakalanmış isen kara listeye düşersin ve sistem seni oto banlar.Ben sadece 2 oyun atabiliyorum
Kara listeden çıkmak için format mi lazımEğer bir kere yakalanmış isen kara listeye düşersin ve sistem seni oto banlar.
Konu sahibi arkadaşın dediği gibi iddialar sisteminde çok ince başarımlar var. Bu kadar gelişmiş bir algoritma evade hilesini açtığın saniye seni tespit edip listeye ekleyip ortalama bir kaç dakika daha kullanınca anında ban atabilir. sonuçta tek yapması gereken rakip yetenek animasyonu aktif edildiği an insanüstü bir tepki verip vermediğine bakmak. ya da aynı şekil kombolarda, skillshotlarda, maus hareketlerinde ki insanüstülüğü anında anlayacak bi sistemleri var.Yakalanırsan banlanıyorsun yakalanmadığın müddetçe sorun yok. İzin vermekten ziyade sürekli piyasaya yeni scler çıkıyor ve bir süre o yeni scler detected olmadan yoluna devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?