reis nası satıyosun azcık açıkla bizde faydalanalım boost yapıyosan hangi çarları alıyosunRiot Türkiye çalışanları bu forumu takip ediyormuş sizce scriptin geleceği nasıl olur wsreborn sürekli hayatımızın içinde olur mu benim açıkçası ekmek teknem bu script kazandığım tüm parayı euw da kasıp sattığım hesaplardan kazanıyorum.
hesaplara bir şey olacağını kimse düşünmüyorbişey yapamazlar nickini biyerde paylaşamdın sürece bi sorun olmaz dikkatli olmak gerekiyor riotun eli ayagı yerinde durmuyor zaten
valla bilgisi vardır ama çok umursadıklarını düşünmüyorum açıkcası hesaplarınızı burda paylaşmayın yeter.Riot Türkiye çalışanları bu forumu takip ediyormuş sizce scriptin geleceği nasıl olur wsreborn sürekli hayatımızın içinde olur mu benim açıkçası ekmek teknem bu script kazandığım tüm parayı euw da kasıp sattığım hesaplardan kazanıyorum.
hesapları paylaşmak riskli olur kanka sonucta bakıyolar banlanırız vs hesap cop olur emek çöpe gider o yüzden yanihesaplara bir şey olacağını kimse düşünmüyor
düz mevcut lol hilesi gg olur yakın zamansa
tabi o da varhesapları paylaşmak riskli olur kanka sonucta bakıyolar banlanırız vs hesap cop olur emek çöpe gider o yüzden yani
nerden öğrendin bu bilgiyi?Riot Türkiye çalışanları bu forumu takip ediyormuş sizce scriptin geleceği nasıl olur wsreborn sürekli hayatımızın içinde olur mu benim açıkçası ekmek teknem bu script kazandığım tüm parayı euw da kasıp sattığım hesaplardan kazanıyorum.
en basitinden smurf hesabını oyun sitelerinde satanlardan örnek alabilirsin cevabı basitreis nası satıyosun azcık açıkla bizde faydalanalım boost yapıyosan hangi çarları alıyosun
Matrixten kaçıp pasif gelir kaynağı elde etmiş adam scriptle helalRiot Türkiye çalışanları bu forumu takip ediyormuş sizce scriptin geleceği nasıl olur wsreborn sürekli hayatımızın içinde olur mu benim açıkçası ekmek teknem bu script kazandığım tüm parayı euw da kasıp sattığım hesaplardan kazanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?